zeer goed

geweldig

Genoeg aandacht, duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, belangstelling, geruststelling.

goede en vertrouwde sfeer en behandeling

Wietske is een kundig mondhygiëniste

Kundig, prettig in communicatie en neemt tijd voor haar cliënten.

heel goed

Vriendelijk behandeld en belangstellend erg fijn

Ik ben tevreden

goed behandeld

snelle behandeling na urgente oproep.

Alles prima

Goede behandeling met ook een persoonlijk tintje(empathie)

Snelle goede hulp.

Vriendelijke hulp. Ruimte voor vragen en advies. Snel geholpen.

Uitstekend!

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Trekken van een kies met een extreem pijnlijk verloop gedurende meerdere weken

L.S. Bovengenoemde ervaring is aanleiding om u de kans te geven u de komende 2 weken schriftelijk te verantwoorden. Daartoe zend ik een logboek van mijn ervaring aangetekend naar uw praktijk. Dat in het Engels. Als Keniaanse benut ik de hulp van familie om deze klacht goed te laten landen. En uw verantwoording zal de beslissing beïnvloeden of er een tuchtrechtelijke klacht en/of een eis tot schadevergoeding volgt. Te meer daar de optie van alsnog een wortelkanaalbehandeling nog wel langs kwam maar niet werd benut, plus dat het aanpalende gebitsdeel nog steeds instabiel is. Met groet, Lucy Walegwa Hein Doekes straat 23 8607 BL Sneek

Goed , vriendelijk , goede uitleg

Fijne mondhygiëniste

Werkt rustig en heeft ook tijd voor een gesprekje, kent haar cliënt....top

zeer goed

??? ????

Tandarts is zeer kundig en precies in haar werk. Een aanrader voor iedereen

Deze mondhygiënist was geweldig als wat ziij deed vertelde als wat zij deed en dat gaaf rust.

posief

ervaringen zijn correct. zowel de mondhygiënist dan Hendrika landman. eerlijk en open houding!

Prima.

Prima.

Prima geregeld

Erg spannend maar vriendelijk geholpen

Ik vind. Het gedoe in mijn. Mond vreselijk,maar Wietske laat je ontspannen de behandeling ondergaan

Prima ervaring bij Henrike Landman

Deskundig, vlot, vriendelijk, persoonlijk

Altijd goed

Het is altijd goed!

Uitstekend vriendelijke deskundige tandarts en Mondhygienist

Ervaring met Gerda Strikwerda is dikke prima

Gerda werkt grondig en professioneel, dik tevreden met haar behandeling

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde