Vriendelijk te woord gestaan en professioneel geholpen

Zeer klantvriendelijk

Zeer kundig en klantvriendelijk

Het is professioneel en erg vriendelijk.

Goede controle gehad en op tijd

Prima behandelingen

Kundige tandartsen en mondhygiëniste

Mijn "weerstand" om naar de tandarts te gaan valt weg als ik bij Hendrike Landman in de stoel lig.

Ik ben, van kindsbeen af, al huiverig/ bang voor de tandarts. Ik stelde het steeds langer uit. Gaande weg de tijd werd het tandarts bezoek wel steeds patiënt vriendelijker maar de huivering bleef in mijn lijf. Dat werkt dan ook niet mee in de stoel( gespannen gevoel)! Onderhand ben ik oud genoeg, maar het is fijn dat ik me bij mw. Landman toch echt op mijn gemak voel!!

Deskundig, betrokken en vakkundig!

Warm en super vriendelijk

Ik voel me erg op mij gemak bij tandarts Gert Keulen. Hij is belangstellend en toont veel begrip. Hij houd rekening met mijn gemoedstoestand. (angst) en stelt me gerust. Waardoor mijn angsten veel minder worden. Ook chapeau voor de assistentes. Heel vriendelijk, lief en begripvol. Tijd voor een klein gesprekje. Een hele fijne tandartspraktijk. Ben zo blij dat ik ben overgestapt.

Goed geholpen

Erg vriendelijk geholpen met een mooi resultaat.

Ik ben blij met mijn tandarts.

Vriendelijk, behulpzaam en correct.

Correcte uitleg en zeer vriendelijk

Heel snel en goed geholpen!

Snel en goed geholpen toen mijn faling was afgebroken.

Mijn ervaring is altijd goed,maar de laatste behandeling is niet goed gegaan want heb nog steeds las

Ben niet tevreden over de laatste keer,moest gevuld worden maar heb nu nog steeds last van die kies!!!

Prima!

Vriendelijk, deskundig, laagdrempelig

Prima!

Vriendelijk, deskundig, laagdrempelig

Goed,en vriendelijk geholpen

Erg blij met mijn tandarts

Tandarts Al Saadi (en assistente) gaat erg goed en deskundig met kinderen om. Mijn kind heeft een zwak melkgebit. Hij krijgt hierbij goede (extra) begeleiding en als er toch iets vervelends moet gebeuren, wordt hij daarbij erg goed op zijn gemak gesteld. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gebeurt en hij houdt controle over de situatie. Ik ben erg tevreden en zo blij dat mijn kind hierdoor geen angst voor de tandarts ontwikkelt! En ook bij mij als volwassene is ze erg vriendelijk en deskundig. Ik voel me in goede handen.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde