Geweldige tandarts en mondhygieniste

Deskundig

Keurig en behulpzaam

Werd goed en netjes en kreeg goede sdviezen

Zeer deskundige tandarts

Snel, deskundig en zeer vriendelijk

Ik ben ondanks mijn angst prima geholpen!!

Prima!!!!

Goed geholpen en duidelijk advies

Zeer klantvriendelijk geholpen

Goed geholpen.

Goed voorgelicht en uitgelegd wat Sylwia ging doen.

Zeer goed onderhoud

Prima onderhoud geha

al jaren onze vaste tandarts, goed en deskundig

Zeer positief

Positieve benadering. Vooral ook richting de kinderen. Erg fijn.

Ik word altijd zeer prettig geholpen. Zowel mijn mondhygieniste als tandarts neemt altijd alle tijd.”

ging wat slordig en onnauwkeurig

Ik heb een afspraak gemaakt voor 2 gaatjes, niet voor een halfjaarlijkse controle. Door lekkage ging het allemaal wat rommelig, op zich begrijpelijk, maar feitelijk werd één gaatje gevuld en werd de controle routinematig en ongevraagd, eigenlijk alleen maar administratief dan feitelijk uitgevoerd.

Erg blij

Kies weg. Afgebrokkeld. Twee dagen na melding afspraak mogelijk bij eigen tandarts. Opbouw mogelijk. Erg blij mee. Rust en stilte en uitleg wat ze doet. Is fijn.

Prima goed behandeld

Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren

ging wel goed

?

Vriendelijke benadering, er werd duidelijk verteld wat er gedaan werd.

Prettig en kundig geholpen

Wel prima

Vind wel dat je altijd erg streng en als een klein kind behandeld wordt.

Vriendelijke en kundige mensen

Afspraken lopen niet altijd vlekkeloos

Vakkundig vriendelijk

Vertrouwd

Prims

Hoefde niet lang te wachten. Controle ging goed.

Wederom een prima ervaring

Duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, pijnloos en snel. Op tijd.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde