Lieve mensen die daar werken

Goed geholpen en heel erg vriendelijk

Zeer tevreden over mijn tandarts

Jammer dat de wachtlijst van mijn Tandarts zo lang is, een erg vriendelijke en kundige tandarts

Goed advies

Rustige behandeling zonder pijn

Niet goed

Mijn wang is aan de binnenkant helemaal open door de scherpe rand. Voelde eraan en tandarts zei dat stroeve ging er met poetsen wel af. Het is stroef en scherp. De controle was 4 prikjes in tandvlees waar de kiezen ontbraken. Verder niets geen tandsteen en dat na 2 jaar.

tevreden

Zoals altijd ben ik uitermate tevreden.

Zowel Rixt als Hendrike zijn prettige vakvrouwen !!.

Ik werd door beide goed en positief behandeld!

Fijn

Vriendelijk, heel ontspannen. Luisterend oor.

PRIMA

Netjes en vakkundig

Ontspannen sfeer, is als een bezoekje aan je oma

Ontvangs bij de balie is al heel hartelijk. Mevrouw Landman is mooi vlot en recht door zee.

Netjes, correct en kundig.

Uitstekende behandeling.

Voelde mij ontspannen

Al jaren perfect voor mij en m’n vrouw

Fijne mensen. Vakkundig. Fantastische service. Mooie locatie.

Angsttandarts

Ik ben echt bang voor de tandarts maar tandarts Postma is heel rustig en vriendelijk. Ikheb het idee dat ze er begrip voor heeft en mij geen aansteller vindt.

Niet goed.

Mijn kies Rechts boven, Paar jaar geleden na klachten een wortelkanaal behandeling gehad. Na nog een jaar zeer pijnlijk. Later behoorlijk gevoelig. Dit jaar groot stuk van de kies breekt af Is gevuld. Na een paar weken vulling los. Is er weer ingelijmd en ik zou een offerte voor een kroon ontvangen. Na een paar weken vulling opnieuw los na 2 weken pijn. Toen is de kies er op mijn verzoek er uit gehaald door Andrea en dat is goed gegaan.

Fijn personeel

Zeer professioneel

Ben zeer tevreden.

Vriendelijk en bekwaam

Ervaren tandtechnisie

Altijd goede controles

Er is sprake van deskundige hulpverlening

De preventief assistente werkt adequaat en is zondermeerklantvriendelijk. Dat is ook het geval met de door mij bezochte tandarts.

Prima.

Zorgvuldig en duidelijk

Er was een uitval maar dit hebben ze onderling opgelost! Geweldig!

Professioneel correct nauwkeurig

Zeer content met Landman. Ze gaat heel goed om met de controle bij onze kinderen. Ze is heel precies en denkt mee in oplossingen

Goede aandacht voor kleine kinderen

Samen met mijn zoontje voor de eerste keer naar de tandarts. Hadden samen wel al een boekje gelezen over de tandarts, maar toch blijft zo iets spannend. Alles verliep zoals het in het boekje was omschreven. Dit zorgde ervoor dat mijn zoontjes op zijn gemak was en wist wat er ging komen. Lieve tandarts en assistent. Dus voor hem een succes ervaring

uitstekend

Zoals altijd uitstekend.

Positief, kundig en vlot geholpen, ik kreeg uitleg en er was ruimte voor vragen

Prettig contact, voelde me in goede handen.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde