Kort en erg zakelijk

Bij het trekken van een wortelgedeelte van een afgebroken voortand was er verder na het klusje bijna geen tijd voor verder advies over het daarna te volgen traject of advies. HELAAS !!

Gehoord en vakkundig behandeld

De tandarts heeft echt de tijd voor mij genomen om mijn verhaal te horen en hier met tijd en ruimte op te reageren. Persoonlijk vind ik de tandarts erg spannend. Ik ben vakkundig geholpen en ik ga steeds met een iets beter gevoel naar de afspraak.

Goede gebidsreininging gehad

Goed maar niet efficiënt

Vaktechnisch dik tevreden. Wat ik alleen vervelend vindt is dat je meerdere keren terug moet komen als er iets gedaan moet worden. Liever 2 x per jaar een afspraak voor controle, indien nodig gaatje vullen of wat tandsteen verwijderen. Laatste keer had ik een afspraak om een uitgevallen vulling te repareren, er werd toen een gaatje geconstateerd, vervolgens moest ik daar weer een nieuwe afspraak voor maken.....in korte tijd 7 keer tandarts bezoek gehad

Vriendelijk

Goede zorg

Heel goed

vriendelijk personeel en behandelende tandarts

Duidelijk, vriendelijk geen op- of aanmerkingen

Vriendelijk en goed

Ik voelde me vertrouwd

Werd verteld wat er ging gebeuren. Mevrouw Landman kwam terug op wat hadden besproken.

Alles wat mogelijk is

Ik mocht gelukkig tussendoor en toen werd alles in het werk gesteld om alles goed te regelen. Ik ben zo blij met Hendrike!

goede en vriendelijke behandeling

zie boven

Erg vriendelijk en nam de tijd Zeer kundig

Vriendelijke mondhygieniste

Vriendelijke mondhygieniste, neemt de tijd en zoekt naar oplossingen. Ik kom altijd met een mooi schoon gebit weer thuis.

Ben door Wietske geholpen en heeft prima werk verricht

Prima behandeling

Vriendelijk personeel en goede informatie verstrekking.

Goede adviezen, neemt mijn visie ook serieus.

Je wordt op je gemak gesteld

Men is erg aardig en daardoor kom ik er nu weer geregeld!

Personeel is vriendelijk en je wordt goed geholpen. Beoordeling hangt nu natuurlijk wel af voor wat er moet gebeuren. Heb geen ervaring met andere tandartspraktijken.

Persoonlijk contact , goede zorg en advies

Altijd prima en correct behandeld.

Mijn ervaring bij tandarts Kraan is altijd goed. Echter 1 minpunt, het parkeren bij de Albert Heijn. Jammer dat zo een praktijk als Kraan geen eigen parkeerplaats heeft. Zeker een aandachtpunt!!!!

Snel en goed geholpen

Kon snel terecht en werd deskundig geholpen

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde