Vriendelijk en vakkundig

Klantvriendelijk, communicatief.

Tandarts Renee werk pietje precies en legt alles stap voor stap uit

Tevreden klant.

Niet vervelend om naar de tandarts gegaan. Mevrouw Landman heeft altijd aandacht blij dat ze mijn tandarts is .

Redelijk relaxed in de stoel

Door slechte ervaringen vroeger en zeer heftige kokhalsreflex is een tandartsbezoek geen favoriete bezigheid van me. De tandarts doet zijn uiterste best om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

Zie het volgende

Mijn ervaring met mw. Landman is prima, een erg kundige tandarts. Over de wijze van facturering door Kraantandheelkunde ben ik minder te spreken. Mijn vrouw en ik zijn beide patiënt bij mw. Landman. Mijn vrouw krijgt de factuur aangeleverd via de e-mail. Ik krijg ondanks een aantal verzoeken aan u nog steeds de factuur via PostNL ipv ook via de e-mail. U moet maar zien wat u doet.

klantvriendelijk

tijdafspraak gehouden netjes ruimte enklantvriendelijk

Gerda

Gerda is een vrolijke en geïnteresseerde mond hygiëniste En helpt mij erg goed.

Snel en vakkundig.

Goed geholpen ,zeer geduldig

Alle geduld en heel rustig geholpen

Wietske heeft me weer prima geholpen. Ook achteraf wijzigen van toekomstige afspraken was geen enkel probleem.

Vriendelijk en professioneel

zeer consciëntieus en zeer communicatief

Goede behandeling

Vriendelijk goed en ook luister d oor als er dingen zijn die je kwijt wilt over je mond.

vakkundig, vriendelijk, informatief.

vakkundig, vriendelijk, informatief.

Goed behandeld

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Altijd prettig geholpen en duidelijke uitleg

100% vertrouwen in hem.

Hij doet alles met zorg en heeft ook aandacht voor de persoon. Je voelt je niet een nummer. Wij zijn verhuisd naar een andere stad maar willen niet veranderen wat de tandarts betreft. Dat zegt genoeg, denk ik!

ben gewoon zeer tevreden

zeer vriendelijke en professionele tandartsen

goede wijnbehoeft geen krans

zorgvuldig en adequaat

Kiespijn. Ik kon snel ingepland worden. Na foto nuttig overleg en op grond van deskundigheid besluit genomen. Zelfs nog even de kies kunnen bekijken na extractie. Blij dat ik zo snel terechtkon bij mijn eigen tandarts.

correct

vrindelijk, niet ***len maar poetsen.....

Altijd zeer vriendelijk

Ik heb altijd wat en zal de tandarts nooit leuk gaan vinden maar ze zijn altijd heel vriendelijk en alles gaat altijd in goed overleg. Nogmaals, ik zal er nooit met plezier komen maar dat heeft dus niets te maken met de vriendelijke mensen die er werken. Ik weet de naam van de tandarts niet die mij als laatste behandeld heeft dus de naam hieronder klop niet! Tenzij ik goed gegokt heb.

Mijn eerste ervaring met tandheelkunde Kraan is uitstekend bevallen.

Vriendelijke ontvangst waarbij protocol gevold wordt voor inzicht medische geschiedenis. Dit ingevuld en plaats genomen in wachtkamer welke ruim en netjes is. Behandeling volgens afgesproken tijd, waarbij kennis gemaakt met tandarts en assistent. Eerste kennismaking voelde goed. Overdracht was bekend waarna behandeling gestart. Controle, ook d.m..v. foto’s, en reiniging met duidelijke aanwijzingen en uitleg. Al met al voldaan met eerste kennismaking en behandeling.

Goed en vriendelijk

Om 14.45 had ik een afspraak, maar werd een kwartier later binnen geroepen (volgens mij zat er een jong meisje voor, dat een vulling kreeg en dat lukte niet 1, 2, 3.) Maar 2 hele vriendelijke tandartsen en altijd wel met een goed gevoel weer naar huis

Vriendelyk en behulpzaam

Top!!

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde