Heel goede mondhygiëniste en tandarts. Wemke en Hendrike zijn vriendelijk en zorgen er voor dat je ontspannen kunt liggen. Ze vertellen wat ze gaan doen, dat is prettig.

Heel erg vriendelijk en prettig geholpen

Zoals altijd vriendelijke artsen, assistenten etc. Fijne praktijk

Vriendelijke ontvangst en volgens afspraak geholpen.

Eerste keer en intake was prima en uitleg was ook duidelijk.

Snel en goed behandeld.

Landman is een aardige en kundige tandarts.

Vriendelijke mondhygieniste.

Goede mondhygiëniste!!

Goede professionele mondhygiëniste, legt alles goed uit en maakt goed schoon.

Nvt

Prettig

Prettige ontvangst, korte wachttijd, ik voelde me op mijn gemak, er werd me precies verteld wat er ging gebeuren.

Voor zover je blij mag zijn bij een tandarts een goede ervaring en blij dat ik geholpen ben

Professioneel en goed geholpen door Gerda

Snel geholpen, afgebroken kies

Gelijk aan de beurt, zonder verdoving kies laten repareren. Bedankt Trea voor de hulp!

***

Asociale medewerkers die niet naar je luisteren.

Goede behandeling

Vriendelijk benaderd.

Eindelijk na weken van de kiespijn af

Dit met dank aan Landman, topper,!

Een fijne, professionele en vriendelijke ervaring in deze tandartspraktijk.

Zorgvuldige afstemming, keuzes worden gemaakt vanuit hun expertise en met een luisterend oor naar ons als klanten. Vriendelijke medewerkers, mooie ruimtes en hygiënisch schoon.

Snel, adequaat en vakkundig

Erg prettig in de omgang, geweldig geholpen en in no time weer naar huis

Goed behandeld

Een fijne tandarts en baliemedewerkers dus een goede ervaring.

De afspraak was prima op tijd, de mensen aardig, duidelijk en behulpzaam met een beetje humor. Dus helemaal prima!

Een professionele tandverzorging

Op tijd aan de beurt. Voor de behandeling, een duidelijke uitleg van de behandeling. Goede adviezen m.b.t. de mondverzorging. Kennis van zaken. En een klant vriendelijke bejegening.

heel goed

werd prima geholpen!!!!

Goede ervaring.

Goede ervaring

geruststellend

Ook al ben ik altijd zenuwachtig voor de tandarts, laten ze me heel gerust voelen met het begroeten als ik me meld tot aan dat ik geholpen word

Prima tandarts. Ben al jaren bij haar erg tevreden. Super dat het even tussen door kon en niet lang hoefde te wachten

Last-minute geholpen ivm vakantie

Donderdagavond brak m’n spalkje ineens af. Altijd een moment waarop je baalt, maar niks aan te doen. Echter: zaterdag zouden we voor 10 dagen naar Gran Canaria gaan, en dan met een half stukje ijzer in je mond rondlopen is niet prettig. Vrijdagochtend stond ik dus 8 uur meteen op de stoep, in de hoop dat er een gaatje vrij was. En dat was er! Ik werd binnen vijf minuutjes geholpen. Ontzettend fijn! Ik kon met een gerust hart op vakantie.

Vriendelijk en vakkundig

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde