Vriendelijk, behulpzaam, geruststellend

Er is goed naar mij geluisterd, mijn vragen zijn goed beantwoord en er is welwillend hulp geboden. Dit in een ontspannen gemoedelijke sfeer.

Aardige rustige praktijk, ze nemen de tijd voor je.

Prima! Aardige mevrouw en nam ook rustig de tijd voor mijn dochter van 5 jaar.

Zie bovenstaande.

Prima Tandarts.

Ze heeft vakkundig haar werk gedaan. Was niet eerder bij haar geweest. Heb aangegeven dat ik wel als cliënt bij haar wilde blijven, dit zegt al heel veel. Vr.groet,

Vriendelijk en rustig behandeld

Zie boven

Rixt ben ik altijd blij mee!

Mijn mondhygiënische Rixt is een topper!

Snel en goed geholpen

Duidelijk en fijn geholpen

Angst voor de tandarts weg genomen zeer te vreden

snel vriendelijk

Ik moest wel even wachten, maar dat is normaal. Mw. Landman was vriendelijk en vakkundig. Ik was snel klaar

prettige behandeling en duidelijk.

Plezierige behandeling, duidelijk en vriendelijk

Prima en onmacht

Goed team, iedereen is erg klantvriendelijk. Wordt goed geholpen. Alleen vervelend dat er zo'n lange wachtrij voor de mondhygeniest is. Kan niet net als bij de kapper bij een lange wachtrij even naar de buren dus voelt beetje als onmacht. Voortaan zal ik hiervoor mn afspraken vooruit plannen maar zou fijn zijn als dit in de toekomst miss aangepakt wordt zodat niet iedereen telkens 6 maanden vooruit hoeft te plannen wegens een lange wachtrij

Heel goed

Zeer deskundig en patiëntvriendelijk. Ben behoorlijk angstig en heb in deze praktijk alleen maar goede ervaringen gehad. Dankzij geduldige, eerlijke en duidelijke uitleg kon ik zelfs behandeld worden zonder verdoving.

Kon snel komen.

Heel goed

Mooie schone praktijk met vriendelijk personeel

Perfect geholpen binnen een dag

Een losgelaten oude vulling binnen 3 uur na mijn telefoontje weer verholpen. Top!

Vriendelijk en prettig

Duidelijke uitleg. Mild in werk in de mond.

Snel en professioneel

Snel een afspraak gekregen na afgebroken kies, en weer keurig gemaakt.

ik heb jaren een prettige ervaring met mijn tandarts

Goede zorg!

heel tevreden

Tevreden

Top nemen de tijd

Nemen de tijd , alles wordt duidelijk uitgelegd. Vakmensen

een positieve ervaring

positief, behandeling bij Baukje

Prima vlot geholpen

Precies op de juiste tijd geholpen door vriendelijke tandarts en assistente.

Gert is een topper!

Gert is een topper!

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde