Is gewoon prima

erg goed

Deskundige tandarts die ook naar welbevinden informeert, Kom al jaren hier met plezier

heel goed

met heel veel zorg

Professioneel en toch gezellig

Altijd een goeie ervaring, zeker een aanrader

Pijnloos

Altijd aardig en vrolijk top Tandarts

Was bijna 3 jaar niet geweest. Was bang en onze tandarts stopte. Maar deze tandarts Was super lief.

Deskundig, vriendelijk contact en behandeling

De halfjaarlijkse controle verliep zorgvuldig. Ook de kleine behandeling werd na duidelijke info vooraf, goed uitgevoerd. Vriendelijke en prettige benadering.

Goed ondanks dat ik super angstig ben, ging het super goed. ook na de tijd weinig last van gehad. Top

perfecte behandeling

perfect

Erg klantvriendelijk

Zowel bij de receptie als id behandelkamer een erg vriendelijk en prettige sfeer/contact!

Prima op tijd en correct geholpen

Ik ben naar tevredenheid behandeld

Flexibel, prettig en professioneel

Ondanks dat ik 15 min later kwam werd ik direct geholpen. Het is altijd hartelijken professioneel. Kort en krachtig.

Vriendelijk, vlot en goed

Zeer vriendelijk en prima behandeling

Ik ging met een goed gevoel naar huis!

Ik wist van tevoren niet of de tandarts mij zou kunnen helpen! Maar daarna was ik zeer tevreden!

attente snelle afspraak

snelle en goede behandeling

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen

Vakkundig en professioneel.

Aardige en bekwame mensen

Vlot aan de beurt, deskundig en ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn behandelaar en ook het resultaat.

Menselijk

Er wordt goed geluisterd. Rustige, reeeele benadering en behadeling.

Zoals altijd goede behandeling

Keurig op tijd, vriendelijk en prima behandeling

Geen lange wachttijden

Goed ervaren

Ik vind dat ik altijd leuk geholpen word ze vraagt altijd belangstellend hoe het met mij gaat,en nog klachten over mijn gebit heb

Omdat ik dit moet invullen is het een 9 anders was het een 10 geweest.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde