super geholpen!

Waar ik voor kwam is super gegaan, twee tanden getrokken, geen centje pijn, nu nog wel gevoelig. Het was erg druk daardoor was mijn afspraak even tussen wal en schip geraakt en duurde het wachten wat langer, verder geen probleem hoor

Goede professionele tandartspraktijk!

Kom al jaren bij Hendrike Landman, altijd goed! En heel fijn om altijd de zelfde tandarts te hebben.

Prima; deskundig, zorgzaam, informatief en communicatief

Zie vorige vraag

Prima , persoonlijk

Prima. Tijd voor een praatje

Op tijd aan de beurt. Vriendelijke personeel bij binnenkomst/aanmelden. Tandarts is snel, rustig en professioneel

Iedereen was erg behulpzaam

Vlot geholpen. Goed geholpen

Geen gezeur. Direkt geholpen

Goed en snel geholpen

Vriendelijke medewerkers die je snel helpen en met je meedenken

Helemaal prima

Altijd goed

Goed behandeld, geen overbodigheid

super goed

Ik was super verrast met hoeveel geduld en belangstelling mij behandelde en wat ik fijn vind is dat ze precies in "Jip enJanneke" taal uitlegde wat ze deed. Beste behandeling ooit.

klantvriendelijk en deskundig geholpen

Prettige en prima informatie over hoe en wat over de behandeling plus een keuze wel of geen verdoving.

Uitstekende behandeling.

Rustig, deskundig en vriendelijk.

Erg goed

Gerda de mondhygiëniste heeft mij goed geholpen en geïnformeerd.

Dikke prima

s'morgens 10 uur gebeld over tandpijn,kon direct terecht. Voor 12 uur was alles verholpen. Ik ben dus dik tevreden hoe dit is opgelost

Zorgvuldig naar het gebit gekeken en gecontroleerd op vullingen

Was prima

Rixt is een goede mondhygieniste

Het is gewoon fijn om de behandelingen achter elkaar te hebben door leuk en deskundig personeel

Prettige behandeling

Vakbekwaam

Vlot en kundig

Snel en kundig geholpen door Andrea. Prima tandarts

top

korte wachtijd!!! top!!

Kundig personeel & goede service

Zij is gewoon een goede tandarts Ze is trots als een mooie vulling heeft gemaakt Ze is kundig en weet wat er de vorige keer wel of niet is gebeurd met je gebit

kundig en vriendlijk geholpen

Mijn vulling was uit de kies gebroken, kon meteen de volgende dag terecht.

Prima geholpen

Ben prima geholpen door een aardige mannelijke tandarts.

Prettig en meedenkend . Kundige mensen

Prettig contact met secretaresse die een oplossing vond om mij toch nog te kunnen plaatsen voor dat ik een aantal maanden in buitenland zou zijn. Mevrouw Landman is een tandarts waarin ik vertrouwen heb en me op m'n gemak stelt.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde