Snel en adequaat geholpen

Stellen je op je gemak.

Dankzij mij ervaring met Kraan ga ik niet meer met lood in mijn schoenen naar de tandarts.

Uitstekende praktijk

Prettig geholpen, aardige tandarts. Ook het overige personeel.

Fijne tandarts en zijn assistenten, ze kennen je bij naam, vertellen wat de behandeling inhoudt, we gaan eigenlijk niet met hele erge tegenzin naar de praktijk. Beetje spannend is het altijd wel

Communicatie en behandeling prima.

Zowel los van elkaar, als tijdens behandeling wordt er gezegd wat er gaat gebeuren. Dat vind ik prettig.

Goed geregeld

Makkelijk om aan te melden en geen lange wachttijden, ook eind van de middag niet. Ervaren en vriendelijke tandartsen

Prima geholpen

Vlotte en snelle behandeling door een kundige tandarts

Rustig en bekwaam

Prima vakmanschap

Zeer plezierig, deskundig, op een rustig manier kennis overbrengen en uitleggen. Stimulerend tot betere mondzorg.

vriendelijk en kundig

altijd vriendelijk en kundig geholpen. Zowel aan de telefoon als in de stoel.

Vriendelijk, vlot en deskundig

Alleen maar goede ervaringen. Medewerkers deskundig, correct en efficiënt. Wachttijden minimaal. Ook is iedereen vriendelijk en vrolijk

Positief

Geen wachttijd, vriendelijk en belangstellend. Herkenning vind ik belangrijk en dit is er bij Hendrica Landman en mondhygiëniste Rixt!

Alleen maar goede ervaringen

Duidelijk uitleg van de behandeling

Alles ging netjes en goed

Helemaal prima.

Ik word vriendelijk en vakkundig geholpen.

Kundig, vriendelijk.

Ik ben ontzettend goed geholpen

Ik had last van pijn in mijn kiezen, ik kon snel geholpen worden, René heeft een goede en mooie werk geleverd. Ben erg tevreden mee

Altijd reuze goed behandeld door Wietske. Blij zij er is. Alleen maar positieve ervaring met haar. Klantvriendelijk en kundig.

Gert is een fijne tandarts en weet wat hij moet met mijn ziekte

Een rustige tandarts

Eigen tandarts liep uit, goed opgevangen

Mijn eigen tandarts liep uit, een andere tandarts bood daarom aan de controle te doen.

Geweldig geholpen.

Heel erg veel vertrouwen in deze top tandarts. Super kan niet anders zeggen.

Heel goed!

De mondhygiëniste is zeer vriendelijk en duidelijk in haar adviezen.

goed !

Goed, deskundig en vriendelijk .

Prettige en toegankelijke tandarts

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde