Lieve meedenkende mensen

Ik heb een hekel aan de tandarts. Zeg maar rustig ik ben er bang voor. Zowel Rixt als Gert snappen mij en helpen me er ook op een geduldige zorgzame manier door heen. Toppers zijn het!

Goede controle

Werd gelijk opgehaald, vriendelijke ontvangst, juiste informatie tijdens de controle, tandsteen gelijk verwijderd.

Zeer klantvriendelijk

Je wordt altijd zeer vriendelijk aan gesproken, ook is er overleg betreffende de behandeling.

Duidelijk met wat de bedoeling is

Behandeling werd heel secuur uitgevoerd

Snel geholpen

Kies afgebroken werd snel en vakkundig geholpen, ik heb angst voor de tandarts en na een eerdere slechte ervaring ergens anders durf ik het nu hier wel weer op te pakken!

Snel afspraak kunnen maken. Relaxte sfeer/aardige tandarts.

Vervangende tandarts heeft mix goed geholpen.

Professioneel

Mevrouw Landman doet haar werk zeer professioneel

Netjes snel geholpen

Op vakantie in Sneek en genoodzaakt naar de tandarts te gaan . Hele fijne ervaring mogen ondervinden . Top

Zeer positieve benadering en behandeling

Ik ben op een heel prettige wijze geholpen. Er werd goed naar mij geluisterd en er was volledig begrip voor mijn problematiek. De behandelingsmogelijkheden werden goed uitgelegd en er is een mij passende afspraak gemaakt.

Aangenaam

Ondanks angst vond ik het ook nog gezellig

Goede vriendelijke behandeling

Ik ben goed en vriendelijk behandeld. Met duidelijke uitleg over wat ikzelf beter kan doen

Kom graag langs

Ben prettig geholpen

Een ervaren tandarts die met zorg en toewijding zijn werk doet.

Goed contact ,en leuke medewerkers

Goede zorg

Snelle professionele behandeling

Op tijd een herinnering v/d afspraak per email was wel zo fijn. Na controle al vlot een afspraak kunnen maken voor de behandeling. Vriendelijke baliemedewerkers, tandarts en assistentes, professionele en fijne behandeling, werd goed geïnformeerd wat er ging gebeuren. Resultaat mag er zijn.

heel goed.

mevr. Rixt heeft mij tot volle tevredenheid geholpen.

Kon zeer snel terecht. Behandeld voor kiespijn en op een zeer professionele en pijnloze manier zodat het nog net geen feestje is om naar de tandarts te gaan.

aardig en kundig persoon

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig. Neemt voldoende tijd voor je. Geïnteresseerd in je verdere gezondheid.

Afgelopen maandag voor controle geweest. Had 1 klein gaatje. Door de vakantie kon ik gelijk de andere dag al terecht. Snelle behandeling. Altijd zeer tevreden hier.

Alles zoals afgesproken.

Op tijd, goed voorbereid en vriendelijk.

Goed!

Nvt

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde