Goed geholpen. Erg vriendelijk.

Goede en kundige ervaring.

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel

Het was weer tijd voor de halfjaarlijkse controle en wederom ben ik prettig geholpen. De tandarts gaat vakkundig te werk en al het personeel is ontzettend vriendelijk.

Vakkundig geholpen

Goed overleg opties om kies te trekken. Vervolgens kies zonder pijn verwijderd.

Vriendelijk en professioneel

Een hele prettige ervaring.

Nauwkeurig en prettige tandarts

Fijne behandelaar En kundig.

Uitstekende praktijk voor tandheelkunde.

Als patiënt voel je je op je gemak. Er is voldoende aandacht en je voelt je gehoord en gezien. Je wordt behandeld door vakkundig uitstekend personeel.

Ik weet het niet zo goed

Moeilijk om afspraken te plannen of te verzetten, ik vind het lastig om dit bij jullie aan te geven. Van mensen om mij heen hoor ik dat veel tandartsen veel flexibeler zijn. Verder best wel commercieel, maar dat zal bij alle tandartsen wel zo zijn tegenwoordig. Over de vakkundigheid ben ik wel tevreden

Geen fijne ervaring bij de mondhygiëniste

Mijn tandvlees in de onderkaak is vurig rood en mijn onderlip is heel dik na de behandeling Ook pukkelig en geïrriteerd op mijn kin Het schoonmaken ging nogal hard

Goed behandeld, ze luistert naar je klachten en geeft goed advies

Ik was op tijd aan de beurt en ben heel vriendelijk en rustig geholpen.

Altijd weer fijn als je op tijd aan de beurt bent. Contact is altijd goed en er wordt prima uitgelegd hoe het gebit ervoor staat en wat er eventueel moet gebeuren.

professionele zorg en goede uitleg bij wat men verricht

Professioneel en klantgericht

Mijn gebit bestaat enkel uit afgeslepen tanden en kiezen en composiet opbouw. Met zelfs een second opinion binnen de tandheelkunde groep kreeg ik het advies om naar Centrum Bijzondere Tandheelkunde te gaan en de verwijzing daarvoor. Dit is volgens mij een heel correct advies en ik ben daar bliij mee

Ben met tevreden gevoel deur uitgestapt.

Het consult verliep volgens (tijds)plan. Voor m'n gevoel een gedegen controle en tandsteenverwijdering. Rustige en nuchtere aanpak van het team. Vriendelijk.

Wordt goed geholpen met evt problemen

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en fijn geholpen

Al jaren ga ik hier graag naar de tandarts

tevreden

vriendelijke tandarts, kundig, legt alles van tevoren uit

Was helemaal prima

Veel geduld!

Margot neemt alle tijd en legt alles goed uit. Mijn zoon heeft NAH vandaar is het belangrijk dat er tijd voor hem wordt genomen. Heel fijn!

Fijne ervaring.

Ik ben prima geholpen. Voelde me prettig. Zij was aardig en vriendelijk. Ik voelde mij in goede handen en ik zou haar zeker aanbevelen.

Vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk en professioneel

Uitstekend en vriendelijk

Goeie en vriendelijke behandeling

Goed en prettig geholpen

Fijn en deskundig

Tandartsen en medewerkers zijn deskundig, precies, geven goede adviezen en zijn rustig en vriendelijk.

Alles was perfect

Snel geholpen zonder lang te wachten

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde