Sympathiek

Supergoed en vriendelijk geholpen

Top Beyza

heel goed

Heel goed

Persoonlijke betrokkenheid en kundige behandeling komen hier samen.

Exquisite.

Very nice and I advise even the dead.

Geweldig.

Prima geholpen

Vriendelijk, duidelijk en goed.

Zie hierboven

Professioneel

Netjes en vakkundig, neemt ook goed de tijd.

snel geholpen

kundig personeel. leuke en aardige baliemedewerkers. aardige tandarts en assistent

Ben goed en eerlijk geholpen

Ik had een jaarlijkse afspraak gewoon. Gebit ook snel gereinigd. Ben vriendelijk geholpen

Zorgvuldig en vriendelijk!

snel, vriendelijk, en professioneel

Kan niet beter

Relaxt en kundig! Prima tandarts!

Lieve mensen

Voel me altijd op mijn gemak !

Altijd belangstellend en een praatje ben zeer tevreden !!

Snelle afspraak kunnen maken

nvt

Goed overleg

Met een goed gevoel in de tandartsstoel.

Assistente Nynke geeft aandacht, denkt mee en is vriendelijk.

Mijn dochter van 12 kwam met mij mee. Ze hadden studiedag op school en was vrij. Ik moest nog een nieuwe afspraak maken. Maar ze kreeg een tandenborstel en mocht gelijk na mij. Scheelt mij weer een ritje.

Werd snel geholpen

Ik had me net aangemeld en kon meteen geholpen worden, de tandarts luisterde naar wat ik nodig had en hielp mij ook goed

Geen wachttijd, snel, informatief, helder en duidelijk.

Zeer positief

Voor mij perfect

Goede tandarts, deskundig en goed advies

Ik ben prima geholpen, vriendelijk en attent

Het bezoek is prima gegaan, vriendelijk ontvangst.

Een goeie ervaring

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde