Laden reviews...
934 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen worden de reviews gekenmerkt door vriendelijk personeel en professionele zorg. Veel respondenten prijzen duidelijke uitleg en een goede communicatie. De sfeer in de praktijk wordt omschreven als ontspannen, gastvrij en efficiënt, met duidelijke afspraken. De algehele toon is positief.
Vakkundige behandeling, prettige sfeer.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 August 2026
zie boven
24 August 2026
anoniem
Alle keren dat ik in deze praktijk kom, ervaar ik als prettig. Vriendelijk personeel. De tandarts is heel professioneel en aardig. Geeft een duidelijk antwoord op mijn eventuele vragen.
23 August 2026
anoniem
We komen hier al heel lang en ervaren het altijd weer als een verademing, dat naar de tandarts gaan ook leuk kan zijn.
22 August 2026
anoniem
Prettige en vriendelijke en vakkundige behandeling.
22 August 2026
Prima geholpen
21 August 2026
anoniem
Tandarts mevr Landman is altijd ontzettend vriendelijk en vooral heel deskundig! En ze geeft goed advies….
anoniem
Wordt altijd goed geholpen. Tijdens behandeling wordt uitgelegd wat er gebeurt. Vriendelijk en kundig personeel
Vriendelijk.
anoniem
Hendrkke geef altijd een rustig en veilig gevoel als je op de stoel ligt zou geen andere tandarts willen
anoniem
Goed geholpen, snel en vakkundig
Wij zijn goed geholpen door Mvg, H Landman
Vriendelijk en vakkundige behandeling
anoniem
Snel aan de beurt, werd me gevraagd hoe het ging en daarna vertelden ze wat ze gingen doen. Heel fijn, dan weet je wat er gaat gebeuren. Ruimte voor een persoonlijke noot, naast het feit dat ze zeer deskundig zijn
anoniem
Er werd goed naar mijn gebit gekeken en geluisterd naar mijn wensen.
anoniem
Prima tandartsen en efficiente doorstroom etc.
Alleen niet op tijd
anoniem
Er word hier rekening met de wens van de klant gehouden
18 August 2026
anoniem
Zowel de afdeling tandarts als mondverzorging is naar tevredenheid
17 August 2026
anoniem
Wordt snel in behandeling hoeft niet te lang wachten.
16 August 2026
anoniem
Vriendelijke mensen..je wordt prima geholpen bij de balie en de mondhygiënist gaat heel professioneel te werk
16 August 2026
Neemt de tijd
15 August 2026
En heel aardig
14 August 2026
anoniem
Zeer vriendelijk en doet haar werk heel goed
13 August 2026
anoniem
Kraan tandheelkunde heeft altijd professioneel en vakkundig personeel in dienst. Altijd aardig en hebben oog voor de patiënt.
13 August 2026
anoniem
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf.
In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.
Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer.
Hiermee zijn wij u van dienst:
* Algemene tandheelkunde
* Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses
* Implantologie
* Kronen en bruggen (metaalvrij)
* Mondhygiëne/parodontologie
* Esthetische tandheelkunde
Willemstraat 1
8601 GH Sneek
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.