Bij mijn moeder hebben jullie haar voor tand beschadigd. Zij is nog steeds heel boos. Ook haar bid

Is kapot. Help haar even ze is niet blij. Ik ben oké maar ik ben 17.

Prettig

uitstekend

prettige en persoonlijke benadering.

Deskundig, professioneel, aardig.

Voortreffelijk

Ik ben heel goed behandeld en heel vriendelijk ontvangen mijn dank daar voor ge lenie Gerrits.

Hoge kwaliteit,klantvriendelijk.

Prima geholpen! Klantvriendelijk! Professionele hulp.

Fantastische praktijk

Uitstekend personeel

Uitstekend contact en informatie mondhygiëniste.

Heel vriendelijk en behulpzame mondhygiëniste. Ze heeft nog even een advies richting de tandarts meegegeven. Prima!

Prettige en deskundige tandarts

De behandeling is erg to the point en dat is prettig. Geen overbodige dure handelingen. Het contact is prettig en bovendien ben je op de afgesproken tijd aan de beurt. Dus geen irritante wachttijden i.v.m. uitloop van het dagprogramma. Uitstekende tandarts en van harte aanbevolen!

Zoals altijd fijn geholpen

Bij de mondhygiëniste en bij de tandarts erg vriendelijk geholpen

vertrouwd en prima kwaliteit

Vakkundige behandeling gehad.

Omdat ik wachten veel voor mijn eerst afspraak bij jullie.

Vriendelijk en vakkundig

Goede ontvangst goede service

Er is tijd voor de patient, goede en rustige behandeling. Opmerking, Ik had de beoordeling al eerder ingevuld en verstuurd.

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Hele goede en vriendelijke behandeling.

Stukje van afgebroken vulling herstellen ging snel en pijnloos

Er was een stukje van een vulling in mijn kies afgebroken. De dames waren vriendelijk en werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Het boren en vullen ging snel en pijnloos. Ook geen scherpe randjes aan de vulling.

Kundig, duidelijk

Korte controle

Prima.

Goede communicatie mogelijk.

Zonder veel poespas snel pijnloos geholpen.

Heel goed behandeld.

Heel deskundig, vriendelijk.

Correcte behandeling

Ik kwam voor controle. Er werd een klein gaatje in de achterste kies ontdekt en dat is meteen behandeld. Daar was ik heel blij om. Het enige nadeel is dat het op één plekje nog een beetje ruw aanvoelt met de tong.

er kwam een afspraak te vervallen en er werd meteen een ander plekje voor mij gezocht.

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde