prima uitleg!

Rustig en deskundig!

Nette behandeling.

Ik ben een enorme angst patiënt maar wordt enorm rustig en kalm geholpen door Maria. Ik ben echt blij met haar als tandarts. Ze helpt me op een rustige manier door de behandeling heen. En ze neemt altijd de tijd.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijke tandarts en assistente

Vriendelijkheid Tandarts top, maar te druk

Het is niet mogelijk om binnen afzienbare tijd (max 4 weken). Een afspraak te plannen. Altijd is het vanaf 6 weken wachttijd pas. Coulance is er niet bij bijzondere beroepen.

Toptandarts

Tandarts is geruststellend en open over de behandeling en levert vakwerk samen met haar assistente

Heel goed

Ben altijd bang, ze zijn heel geruststellend, vlot behandeld, zo klaar!

Heel fijn

Gauw terecht kunnen en snel, deskundig en prettig geholpen

Goed geholpen, half jaarlijkse controle en mondhygiëniste gecombineerd in 1 afspraak.

Fijne tandarts plus assistente

Zoals velen ben óók ik geen fan van de tandarts, maar mevrouw Al Saadi heeft mijn tandarts-ervaring een positieve draai gegeven! Wat een fijne tandarts en kundig! Persoonlijk vind ik het erg jammer dat mevrouw Al Saadi gaat verhuizen. Mvg P. Kootstra

Goede zorg en uitleg tijdens behandeling.prima! Het is wel opvallend hoe vaak afspraken verzet worden, dat vind ik wel jammer. Ook omdat ik er steeds rekening mee hou mbt werk.

fijne plek, prima service.

fijn dat er in alle rust gewerkt word.

Afspraak tijd

Afspraak was om 10 voor 2 en begon niet op tijd. Het was voor een gezin van 4. Deze werden niet achter elkaar geholpen. Twee leden met dus een afspraak om 2 uur waren pas om 14:25 aan de beurt. Tandarts was in andere kamer met iemand anders bezig. We willen gewoon als gezin achter elkaar geholpen worden en niet gesplitst en ook op tijd.

Kundig

Goed geholpen, goed geluisterd naar mijn klacht

Goede prettige sfeer,

Goed en deskundig

Al jaren bij Kraan tandarts met goede ervaring

Goed geholpen

Dag van tevoren is er naar mij gebeld om de afspraak te verzetten van s middags naar s morgens 11:00 uur later nogmaals is er gebeld om de afspraak nogmaals te verzetten naar 10:00 uur omdat de tandarts weg gaat. Ik heb aan gegeven dat ik probeer er te zijn tussen 10:00 -10:15 uur de reden dat ik eerst nog een andere afspraak heb staan dit was geen probleem, de tandarts heeft mij heel goed geholpen en ik ben zeer tevreden weggegaan. Jammer dat we deze tandarts moeten missen in de praktijk.

Helemaal top

Een heel verschil met mijn vorige tandarts . Heel vriendelijk geholpen , geen opdringende behandelingen opgelegd Helemaal blij mee .

Vriendelijk en duidelijk in bejegening

Heel goed behandeld

Vlot en vriendelijk

Belangstellend, vriendelijk en goed geholpen. duidelijk advies gekregen.

Toppers

Het is altijd heel gezellig bij de dames En ze doen het geweldig!

Echte en oprechte dienstverleners

Ik had een (semi) nood situatie en ben door Japke, Maria en hun team direct en zeer liefdevol geholpen. Ik woon in Groningen, zou eigenlijk moeten switchen van tandarts .. maar wil hen niet kwijt

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde