Ging mooi vlot. Er werd uitgelegd wat er stond te gebeuren.

Fijne ervaring

Erg aardig ontvangst, goede uitleg, er werd de tijd genomen. Assistente in opleiding tot preventie assistente. Ging allemaal ontspannen en serieus. Nagekeken door de tandarts, ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik heb alleen de namen van de behandelaars niet onthouden, dat is mijn fout, ze hebben zich wel voorgesteld.

Goed en snel geholpen, geen gedoe

Fijne tandarts, je wordt snel en professioneel geholpen, geen gedoe en plezierige mensen.

Goed overlegd over m'n behandeling

Alles was naar tevredenheid

Een nieuwe tandarts waar ik vertrouwen in heb., en opnieuw een band mee op moet bouwen.

Geen wachttijd , vriendelijk ontvangen. Goed geholpen. Duidelijk in uitleg. Had verder geen behandeling nodig. Zijn alleen foto’s gemaakt.

Vlgns. afspraak, correct behandeld!

N>V>T>

Erg vriendelijke tandarts en assistent en duidelijke uitleg

Zie boven

Kundige behandeling gehad

Prima praktijk

Al meer dan 25 jaar prima praktijk.

Vriendelijke assistentes en doktoren.

Omdat er een spoedgeval(wat kan gebeuren)tussendoor was liep mijn afspraak uit. Als de baliemedewerkster dit door had doorgeven zou ik weten waarom. Ik heb na 20 minuten wachten maar eens gevraagd. De tandarts bod haar excuses aan en begreep het ook.

makkelijk afspraak plannen en op afgesproken tijd geholpen

Goede praktijk en fijne rustige tandarts.

Betrouwbaar

De wachttijd werd tot een minimum beperkt.

op tijd geholpen

nooit problemen gehad

Goed!!!!

Ik had een afspraak om half 10, uiteindelijk met uitloop kon ik 10 voor 10 naar de behandelkamer. Daar werd ik geholpen door een hele aardige tandarts, volgens mij was haar naam Maria. Ik deed mijn verhaal dat een kies verkeerd was gevuld door een ander, zij maakte meteen een foto en legde uit wat er aan de hand was. Vervolgens kreeg ik een vulling die geplaatst werd zoals het hoort :). Maria is een rustige tandarts, zij weet wat zij doet. Nu bijna een week later heb ik weinig tot geen last meer en ben blij met deze tandarts.

Lange wachttijd voor vervolgafspraak

Moet een vulling opnieuw gemaakt worden. Vervolgafspraak pas in januari 2023

Goede behandeling!

Ben heel goed behandeld door Margot en assistente!

Ben super blij mee.

Wordt goed geholpen en alles wordt netjes uitgelegd. Er wordt goed voor je gezorgd.

Hoge kosten

Gebit is gereinigd. Weinig tandsteen aanwezig werd gezegd. Toch bijna €70 !!

Lange wachttijd maar tandarts bood direct excuus aan. Prima zorg. De assistente achter de balie hoor je alles zeggen, mijn inziens ligt aan hoe de balie is gebouwd. Ik vind het jammer dat de privacy niet gewaarborgd blijft, namen en adressen hoor je zeggen.

Erg matig, klungelig

Zonder overleg kreeg een assistent van de mondhygiënist , tijdens haar werk zoog ze niet af en bij het schoolpoorten zaten mijn lippen aan de buitenkant vol poets. Klunzig !

Goed geholpen bij ne halfjaarlijkse controle

Kundig geholpen en reëel advies gekregen dat ik ter harte zal nemen

Werd weer snel en goed geholpen.

Afspraak was binnen een dag dat ik geholpen ben.

Bij Kraan ben je eerst mens en daarna cliënt

Al vanaf eerste contact het gevoel dat je een mens bent en geen nummer of een interessante case. Zowel aan de balie als ook tijdens de behandeling is er respect en tijd voor jou. Behandeling en bespreking zijn professioneel en in een prettige sfeer. Mooie locatie bij de haven van Lemmer. Ik wil hier nooit meer weg :). EJ

Prettig

Prima geholpen maar ik heb de indruk dat ik steeds door een andere tandarts geholpen wordt, onthoudt de naam dan ook niet en krijg minder binding.

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde