Prima behandeling. Ik voel vertrouwen.
Krijg altijd duidelijke uitleg, voel me op mijn gemak door rustige werksfeer.
Een deel van m'n kies was afgebroken, daarvoor bezocht ik de tandarts. Maar die heeft zich helaas gefocust op de verkeerde kies. En in de consternatie c.q. "schrik" ben ik daarin mee gegaan: advies voor een kroon op een implantaat. Bij thuiskomst bleek dat ze keek naar een situatie van ruim 1 jaar geleden; daar was niets in veranderd. Dus kan ik helaas nog een keer naar de tandarts om alsnog naar de juiste kies te kijken. Zonde van ieders tijd en ik ben bang van mijn portemonnee, alhoewel ik niet van plan ben dit bezoek te betalen.
wij vinden dat de behandeling altijd prettig verloopt.
Nu enkele jaren cliënt/patiënt bij de praktijk. Je wordt altijd correct geholpen, alleen jammer dat je ieder halfjaar een andere tandarts hebt. Destijds de reden geweest om de overstap te maken van Praktijk Sneek naar Lemmer.
Zie hierboven!
erg tevreden met hoe ik geholpen word, altijd vriendelijk ontvangst, en met mijn angst voor de tandarts word goed rekening gehouden in de behandelingen/controles.
Als angstig persoon voor de tandarts kom ik altijd blij terug van mijn afspraak. Aangegeven met angst te zitten en er word in mijn ogen heel goed rekening mee gehouden.
Ik ben met mijn vader van 91 bij jullie geweest voor een gebitsprothese. We moesten daarvoor meerdere keren terug komen. Hij is respectvol behandelt en er werden passende voorstellen en oplossingen gecreëerd gezien zijn leeftijd. Fijne ervaring. En een mooi resultaat.
Vriendelijke en professioneel Goede uitleg.
In een woord chapeau
Tramhaven 1
8531 HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde