Geruststellend

Wij zijn nieuw bij deze praktijk. Ik ben best wel een angsthaas voor de tandarts, maar ze hebben mij geruststelling gegeven. Top

Voortreffelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijk behandeld. Met zo min mogelijk pijn bij het trekken van de kies.

Vriendelijk, professioneel en goed!

Goede uitleg en prettige communicatie. En natuurlijk een goede behandeling.

Matig

Jammer dat ik steeds een andere tandarts krijg! Vind ik niet zo prettig !

Eerste ervaring, maar zeer goed

Is mijn eerste ervaring, maar zeer goede indruk

Goed eerste ontvangst als nieuwe patient

Goed eerste ontvangst als nieuwe patient

Heel erg tevreden!

Prima tandartspraktijk! Erg vriendelijk en kundig personeel!

Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig

Zeer professioneel en vriendelijk.

Prima behandeling mondhygiëniste en tandarts.

nvt

Warme en ook kindvriendelijke benadering

Zie bovenstaande, stelt ook jonge klantjes goed op gemak

Zeer prettig

Stukje vulling afgebroken, hiermee kon ik snel terecht. En een hele fijne behandeling gehad.

X

X

Adequate halfjaarlijkse controle

Op de afgesproken tijd werd ik door de tandarts zelf opgehaald. Zorgvuldige controle van het gebit.

Merkbaar gemotiveerd om het zo goed mogelijk op te lossen

Reparatie vulling voortand.Samen met de assistente pas tevreden als het resultaat 100% is. Top

Aardige tandarts en assistente ,goed geholpen ,goede info gehad .

Dik tevreden hoe ik geholpen ben door zowel tandarts en assistente ,goed geïnformeerd over de stand van gebit en tandvlees ,

Fijne praktijk waar veel rekening wordt gehouden met angstpatiënten.

Ik ben ontzettend angstig voor een tandarts bezoek. Maar deze tandarts neemt de tijd met me. Zijn rustig, elke behandeling wordt ruim ingepland. Aangezien mijn verdoving niet altijd direct werkt, dan wordt er bijgespoten. In ieder geval, ze nemen de tijd en leggen uit wat ze gaan doen.

Prima controle

Heldere uitleg.

Zeer goede ervaring

Ik ben altijd dik tevreden hierover!

Mijn behandeling is goed en kundig uitgevoerd. Nergen last van gehad

goede verzorging

op professionele wijze geholpen

positieve ervaring

zeer vriendelijk

Geen wachttijden en professioneel geholpen, goede aansluiting van tandarts en mondhygiënist.

Vriendelijk, duidelijk met goede uitleg

Vriendelijke, duidelijk met goede uitleg. Zeer tevreden

Dit keer prima

Het laatste jaar ook mindere ervaringen gehad; vaak werd de afspraak afgezegd door afwezigheid van de behandelende tandarts. Of deze gaf weinig uitleg. Dit keer een andere tandarts en ik ben daar blij mee

Deskundig oordeel. Zorgvuldige behandeling.

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde