Direct oplossing zoekend!

Prima controle en goed geinformeerd!

Controle was prima, helaas is de deur voor 8 uur niet open.

Goed en netjes geholpen

Altijd goed en duidelijk

Prettige vriendelijke behandeling

Slecht

Er was een kies gebroken en werd erg gevoelig belde voor afspraak en legde het uit maar moest drie weken wachten voor ik geholpen kon worden.een week dag en nacht ibroven geslikt anders ging het niet nog een paar keer gebeld maar kon niet eerder na een week epte de pijn weer weg .maar vind dit niet normaal.

Veel verloop van personeel.

Ik heb bijna elk half jaar een andere tandarts die mij behandelt. Vind ik niet heel prettig. Verder vind ik Japke geen (klant)vriendelijkheid uitstralen. Nu heeft de wachtkamer ook een steriele uitstraling, voorheen meer een huiskamer gevoel.

Heel erg goed

Heel erg aardig en goede uitleg gehad

Goede tandarts goede uitleg wat ze gaan doen

vriendelijk en behulpzaam

behulpzaam

Vriendelijk en vlot

Vlot geholpen. De tijd genomen om een en ander uit te leggen. Jammer dat het consult niet gecombineerd kon worden met mondhygiënist. Daar lijkt wat te weinig capaciteit te zijn.

Smooth

Kies trekken, ging vlot en pijnloos. Werd in het proces meegenomen.

Wij hadden een bezoek met het hele gezin. Tijd, rust, vriendelijk, gezellig en advies. Wat wij als prettig hebben ervaren, is dat je met minimaal tandsteen niet nog een afspraak bij de mondhygiënist hoeft te maken. Dit werd direct even aangepakt.

Oplossingsgericht

Vriendelijk en oplossing gericht

Schoonmaken

Goed Doktor Bedankt voor jullie

Vriendelijk personeel

Vriendeliijk . Tandartsen werken rustige en vertel wat ze gaan doen.

Prima!

Vriendelijk en correct.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Bovendien heb ik goed advies ontvangen over wat ik moet doen om mijn tanden gezond te houden.

het keurig en redelijk snel regelen van een kaakchirurg .

na veel zenuwpijn , konden ze redelijk snel een ziekenhuis vinden . waar een kaakchirurg dienst had , top

Goed geholpen door tandarts Maria en assistente. Mooi op de afgesproken tijd. Vriendelijk personeel.

3 kwartier voor de mondhygianiste is voor mij wat lang ( Rheuma) en ik lag te ver achterover, maar die dingen moet ik zelf zeggen! achteraf heb ik DAAR dan last van en niet van de rest. Ze doet het prima, rustig en nergens pijn...

Goed ontvangen

Keurig ontvangen, en goede uitleg van de tandarts. Goede toelichting tijdens de benandeling. Dag erna eerste behandeling mondhygiëniste. Was ook prima

heel kort heel gezellig

Aanbeveling neutraal omdat iedereen zelf mag weten welke tandarts hij neemt

Aangezien ik in vijf minuten klaar ben bij de tandarts is mijn ervaring prima ,

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde