Deskundig

Mooie praktijk met een vriendelijke ontvangst. Zeer deskundige en ervaren tandarts met een fijn team.

Vlot geholpen

Prima en snel

keurig op tijd en heel attent

Ik vul dit in, omdat ik zeer tevreden was, maar vraag dat a.u.b. niet elke keer. Je wordt "dood gegooid" met verzoeken om te beoordelen. Garage, webshop, ziekenhuis, enz. Je doet je werk goed en daar mag je op vertrouwen.

prettig, goed.

goede behandeling , met zorg gedaan!

Nog niet geheel tevreden

Doordat de tandarts van buitenlandse afkomst is, zijn er soms wat verwarringen. De tandarts is wel uiterst vakkundig.

Goed opgeleid personeel

Altijd goed en deskundig geholpen

Goede mondzorg

Mondhygiënist denk met me mee. Ze legt elke stap uit en geeft goed advies. Tandarts is ook goed. Ook de kinderen gaan mee en vinden het niet eng. Ze gaan er goed en leuk mee om.

De gene die mij geholpen heeft mag wel in mijn dossier als vaste tandarts. Ik denk dat ze Mees hete

Vakkundig en vriendelijk

Ik ben vriendelijk vakkundig en serieus behandeld

Goed personeel

Vriendelijk personeel. Een goede uitleg voor de behandeling.

Gewoon goed

Ontspannen en rustig sfeer, duidelijke uitleg wat ze gaan doen en waarom.

Goed ontvangen, assistentes waren vriendelijk en tandarts ook.

Vriendelijke tandarts en assistente.

De receptioniste blijf ik me over verbazen.

Prettige behandeling

Niets op aan te merken

controle was gied, denk ik

controle gehad, maar niet echt t gevoel dat er heel goed is gekeken. zeer vriendelijk. en ik hoop niet dat dit na elk bezoek gevraagd wordt. en de herinnering voor de afspraak kwam op dezelfde dag als de afspraak om 8.41u terwijl ik er om 8.15u moest zijn. is het slim de herinnering 1 á 2 dagen biddag aan de afstel te verstoren via SMS of App?

Goed en vriendelijke

Prima geholpen

Waardeloos

Zie mail. Francis is top!

Hele fijne ervaring

Hele fijne en gezellige behandeling gehad ondanks de heftige ingreep. Heel goed en duidelijk werd er uitgelegd wat er ging gebeuren, echt heel fijn !

Er werd gelijk tijd gemaakt voor d3 restauratie

Snel en naar wens geholpen

Lieve mensen!

Ondanks mijn angst weten ze me altijd gerust te stellen

Zeer tevreden. Er wordt enorm veel rekening gehouden met mijn angst.

Kom er als patiënt heel graag,

Geweldige tandarts en mondhygiëniste

Zulke fijne mensen en mondhygiëniste en tandarts vertellen alles wat ze doen is ook zeer prettig bevonden.

Dubbel

Weer een andere tandarts. Sinds wij bij jullie zijn, nu 12 jaar, heb ik nooit eenzelfde tandarts gehad. Iedereen zegt wat anders, wat vervelend is. Qua professionaliteit, prima.

Vriendelijk. Meedenkend. Gewoon een fijne tandarts

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde