Geweldig wat een service!

Geweldig!

Vriendelijke tandarts

Erg vriendelijke tandarts die netjes vraagt of je accoord gaat met behandeling.

Goed, vriendelijk en duidelijk.

Duidelijk en goede uitleg wat er aan de hand is en hoe zij dit gaat verhelpen.

Mijn ervaring heel goed.

Bedankt

zeer goed

Kundig en vriendelijk

Ik ben dik tevreden . Ze houden rekening met mijn angst .

Je bent er geen nr maar een mens die correct behandelt word .

Keurig geholpen en hoefde niet te lang te wachten.

Hoefde niet lang te wachten tot ik aan de beurt was

Wordt geluisterd

Prettig

goede en deskundige zorg

Margot is een topper!

Positief

naar mijn mening prima

doortastend behandeld

Vriendelijke mensen en goede behandeling

Er moet een kies getrokken en er is goed uitleg gegeven en de tijd voor genomen Gelukkig ook geen napijn of ernstig bloeden gehad

Best

Super goed geholpen

Mondhygiëniste is vriendelijk en deskundig en geeft nuttige adviezen

super

uitstekend geholpen .vriendelijk en zeer behulpzaam

Hele fijne tandarts, assistentes en praktijk

Hele lieve tandarts voor onze kinderen. Heel duidelijk in de communicatie en overleg. Zeker aan te raden

Vriendelijke tandarts

Prima behandeling en lieve mevrouw bij hygiëne.

Goed.

Werd gewoon goed geholpen, de vrouw die mij hielp was heel aardig.

Erg tevreden

Wij hebben een hele leuke en aardige jongedame als tandarts en tandartsassistente. Geduldig met mijn dochters en met goede duidelijke adviezen.

Prima, maar blijf schrikken van de stijgende prijzen

Prima, aardig en spontaan. Schrik alleen van de steeds stijgende prijzen. Half uurtje mondhygiëniste gewoon meer dan €100 zonder bijzondere ingrepen.

Prima behandeling

Mondhygiëniste: Mijn tanden en kiezen zijn weer schoon!

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde