deskundig

goede sfeer en deskundig en doorpakken

Ze stellen mij erg op mijn gemak

Vulling prima gerepareerd.

Vriendelijk en kundig

De tandartsen heb ik geen opmerking voor. Kundig , goed, vriendelijk. Waar ik me wel aan stoor is dat de afgesproken afspraak, b.v ik morst er half 5 zijn, en dat het pas 10 voor 5 werd voordat ik geholpen werd. Misschien moeten jullie meer tijd uittrekken voor de behandelingen. Dan loopt het niet zo uit

Prima tandarts

Ik kom al jaren bij Kraan (vh Dijkstra) en heb geen op of aanmerkingen.

Heel vlot en goed geholpen aan een defecte vulling

Om 10.00 uur gebeld voor een reparatie aan een snijtand. Om 10.55 uur kon ik al terecht en 11.15 was de tand weer prima hersteld. Heel tevreden dus.

gewoon ptima

Netjes- verzorgd - kundig - sfeervol -zelfs gezellig.

Goed behandeld

Hele fijne tandarts!

Dit was mijn eerste keer dat ik hier kwam maar erg tevreden. Zeer vriendelijk, leggen alles uit, bespreken duidelijk de mogelijkheden en zeer secuur. Een zeer prettige ervaring!

Kundig, Fijne praktijk!

Vriendelijke personeel Ben geholpen door Bianca Knol Mondhygiëniste erg kundig!!! Alles duidelijk uitgelegd.

tot zover goed

tandarts maria is erg aardig en doet goed haar werk. mondhygieniste ook tevreden over.

Tevreden

Kon er snel terecht nav mijn klacht. Prima geholpen en een goede uitleg wat ze ging doen om mijn klacht te verhelpen,geholpen door tandarts Lucacs.

Goed vriendelijk

Vriendelijk goed uitleg bij behandeling

Zoals altijd super

Alles word rustig uitgelegd, en personeel is altijd vrolijk De behandelingen daar heb ik het zoals er meer zijn het niet opstaan, maar met hulp van het personeel die trekken je wel over de eindstreep De naam van de tandarts ben ik ff kwijt , en claudia had ook foto’s gemaakt ,maar een sterk team samen daar hou ik wel van !!

Geduldige en warme gezinstandarts

Geduldige en warme gezinstandars. Kinderen volledig op hun gemak

Duidelijk en snel

Doet wat een tandarts moet doen.

Ik ben goed geholpen.

Ontspannen

Ontspannen en laagdrempelig

Mondhygiëniste heel goed

Vreemd dat de tandarts afspraak doorging terwijl er geen tandarts aanwezig was!! De mondhygiëniste ging dit doen. Zij zal ook zeker gaatjes kunnen ontdekken maar ik blijf het een vreemde gang van zaken vinden! De vorige keer kwam de tandarts ook al even langs terwijl de mondhygiëniste nog bezig was. Ze keek toen even in mn mond en alles was goed! Ook al zo vreemd. Als de zaken zo blijven gaan weet ik niet of ik zo nog langer in de praktijk blijf!

Tweede afspraak 11-6 7-11 duurt erg lang.

Goede aandacht voor mondzorg

Nazorg: door assistente gebeld voor uitslag foto. Goede informatievoorziening.

Goede uitleg en vriendelijke behandeling

Ondersteunend

positief

Mooie praktijk en deskundige, vriendelijke ontvangst. Goede mondhygiëne

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde