redelijk

gaat niet altijd zoals ik zou willen

Goeie en rustige zorg

De manier waarop ik eerst ontvangen was rustig en dat vond ik heel fijn

Goed, vriendelijk en correct. Alles is naar wens.

Rustig en pijnloos

Goede sfeer, vertellend wat ze gaat doen, heel fijn, met mijn achtergrond voor angst voor de tandarts.

Kort en correct

Prima, correcte controle

Vakkundig en professioneel!

Zie boven!

Goede en duidelijke uitleg van de tandarts

behandeling was vlot en goed.

Ik kon na mijn telefoontje heel snel geholpen worden. De afspraak werd keurig op tijd afgehandeld, hoefde niet te wachten. De tandarts legde steeds uit wat er ging gebeuren. Ze werkte snel en nauwkeurig. Het resultaat is prima

Zeer professioneel

Zeer professioneel en fijn contact.

Top!

Spoed afspraak voor (scherpe) afgebroken kies op dezelfde dag. Super geholpen (probleem gelijk helemaal opgelost) door tandarts en assistente. DANK!

Deskundig personeel

Alles gedaan wat moest en spalkje nagekeken Kan weer een half jaar vooruit

Welkom gevoel

Fijne mensen, netjes behandeld, goede uitleg, voelde me welkom en niet angstig (altijd belangrijk bij een tandarts :-) Moet nog wel een herhaalafspraak maken, omdat de receptie opeens onbemand was (12:00 - 13:00). Beetje onhandig. Dit kan makkelijk opgelost worden door dit uit te besteden (net zoals de telefoon) aan een bedrijf dat 100 meter verderop zit genaamd Voice to Voice. Zij vangen de overloop op en de pauzes. www.voicetovoice.nl

Helemaal prima

Goeie vriendelijke tandarts

Jammer dat er zoveel wisselingen in personeel zijn!

Altijd goed bij Mais

Het is gewoon dik in orde

prettig en deskundig behandeld

Prima en vlotte behandeling.

Relaxte vlotte behandeling. Doordat er weinig aan de hand was heb ik er misschien 5 minuten gezeten. Wel is de volgende afspraak niet goed gepland. In overleg met tandarts hadden we afgesproken over een jaar een afspraak te maken. Dat had ik aangegeven maar receptioniste gaf aan dat systeem niet werkte en is waarschijnlijk vergeten dat het in januari 2025 mocht plaatsvinden dat is nu in juli gepland maar moet januari 2025 worden en op de vrijdag.

Prettig contact en goede zorg

Prettig contact en goede zorg

Gewoon goed.

Zoeken naar gaatjes want er moet geboord worden. Gaatjes! Bij mij geen probleem .

Nette praktijk

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde