Prettig en deskundig team.

Receptioniste Japke, zeer behulpzaam bij het opvragen en verstrekken van info.

vriendelijke ontspannen sfeer

Als een fijn en prettig bezoek zowel door de assistente als tandarts erg vriendelijk ontvangen en behandeld.

super goed behandeld

super goed behandeld

Helder en doeltreffend

Snel en uitstekend geholpen minn acute probleem op te lo@rn

Keurige behandeling

Goede behandeling gehad

Duidelijk en informatief

Goede uitleg wat ze gaan doen

Aandachtig en luisterend

Er werd goed geluisterd naar mijn klacht en er werd adequaat gehandeld. Zeer tevreden.

Prima behandeld, vriendelijk en goed uitgelegd waar het probleem was en verwezen naar de kaakchirurg

Zie boven

Goed geholpen en duidelijke uitleg

Vriendelijk geholpen

isgoed

Goede tantarts

Goed geholpen

Ik word altijd vriendelijk geholpen,en er heerst rust,en dat is fijn als patient!!!

Vriendelijk personeel, kundig. Goede uitleg en fijn behandeld.

Vriendelijk en goede behandeling

zie boven

Deskundige tandarts.

Deskundige tandarts, goed overleg over je gebit en erg vriendelijk tegen je als klant.

Gemoedelijk

Prima geholpen

Boven verwachting goed.

Een rustige en fijne behandeling. Ondanks dat er veel moet gebeuren viel het enorm mee. Mijn angst voor de tandarts is verdwenen.

goede zorg en aandacht naar persoonlijke gezondheid en professioneel

goede zorg en aandacht naar persoonlijke gezondheid en professioneel

Duidelijke uitleg

Prima geholpen alleen lang moeten wachten. Wel klantvriendelijk en toestemming vragen voor foto”s.

Hele fijne tandarts!

Erg aardige, vriendelijke en geduldige tandarts. Erg fijn dat we nu al een paar keer dezelfde tandarts hebben gehad en niet steeds een ander gezicht.

uitstekend

prettig ontvangen, goed advies

De tandarts bespreekt duidelijk wat er gaat gebeuren. De afspraak is op tijd. ( geen lange wachttijd ).

Was goed

Goed.

Goed en kundiggeholpen

Vriendelijk personeel!

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde