Menselijk

Kundig, geruststellend, warm.

Fijne ervaring.

Hele fijne ervaring bij deze tandarts.

Ik ben zeer te vrede, ze nemen de tijd voor je en uiterst vriendelijk. Ze denken ook met je mee op alle vlakken wat heel fijn is.

Ik kwam voor controle bij Maria. Zij was oprecht benieuwd hoe het met mij was en dat ging niet alleen over mijn gebit maar ook om mijn mentale welzijn. Lastige tijd gehad. Dit waardeer ik enorm en geeft een menselijke kant van haar werk als tandarts maar laat ook zien dat het een fijn mens is die meer ziet dan alleen “even” het gebit bekijken en klaar.

Heel tevreden

Prima ervaring, was afspraak verliep vlot, kreeg duidelijke uitleg en werd vriendelijk geholpen.

erg goede ervaring

ik was lang niet geweest en werd vriendelijk ontvangen er moet heel wat geburen maar heb daar alle vertrouwen in geen gehaast en prima uitleg

100% tevreden!

Zeer vriendelijk en bovenal deskundig!!

Punctueel en adequaat

Op de afgesproken tijd geholpen, en een adequate oplossing voor m’n probleem.

Vriendelijk behulpzaam, goed uitgelegd behandeling.

Tandarts vakkundig in zijn werk en assistenten heel goed behulpzaam, ook in het maken van afspraken. Een pluim voor allemaal!

Maria, mijn tandarts is een hele kundige en zorgzame tandarts, top En laat je niet schuldig voelen als het gebit niet helemaal ok is

Ik ben echt een angsthaas. Maar ik ben super geholpen. In alle rust. Ik was bijna ontspannen in de stoel en dat is nog nooit gebeurd bij de tandarts. Ontzettend lieve en begripvolle tandarts!

Prima en zorgvuldig

Vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg.

Positief

Nemen de tijd en leggen uit wat er gaat gebeuren

Goede diagnose gesteld en vakkundig behandeld

Er is direct serieus geluisterd en goed overleg gevoerd. Ik werd snel geholpen aan de nare tandvlees ontsteking en voel me veel beter.

Bij margot postma geweest, vriendelijke en geduldige tandarts

Geen laagdrempelige praktijk

Veel wisseling personeel Niet altijd even vriendelijk achter balie Niet altijd iemand achter de balie om afspraak te maken. Arts die me nu heeft behandeld kwam uit zuid Afrika.. was op zich erg vriendelijk.

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Vertrouwd

Ik heb last van angst voor een tandarts. Maar bij Maria lig ik rustig in de stoel, ze neemt de tijd met me. Ze legt me goed uit wat er gebeurt en wat ze gaat doen. We zijn uit lemmer verhuisd, maar ik rij de anderhalf uur er graag voor terug.

Deskundige tandarts

Zeer goed in communicatie over de gezondheid van het gebit zou zeker Margo aanbevelen

Deskundigheid en vriendelijkheid bezorgen mij een vertrouwd gevoel.

Goed personeel

Vriendelijk en bekwaamd personeel

Net als altijd, fijne en goed opgeleide medewerkers

prettige sfeer en kundig advies

De mensen bij de praktijk zijn vriendelijke en stellen je op je gemak. Er heerst een rustige sfeer. Tijdens en na de behandeling krijg je goed advies en uitleg, heel prettig.

Fijne tandarts en mondhygiëniste.

Prima geholpen, lekker schoon en goed gecontroleerd gebit!

top.

prima geholpen op de afgesproken tijd, zijn daar altijd erg aardig.

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde