Heel goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Prima en vriendelijk personeel

Tandarts lukas wat een fantastische vrouw geduldig

Keurig geholpen en geen wachttijd

Deskundig advies, vragen worden beantwoord.

Heel vriendelijk

Zeer vriendelijke medewerkers, die alle tijd namen.

in één woord super!

Margot is een ware kunstenaar. Ze heeft mij mijn lach teruggegeven. Het resultaat oversteeg mijn verwachting. Maar ook op andere vlakken is ze een geweldige tandarts. Ik wil haar nooit meer kwijt haha.

Goed geholpen

Deskundig geholpen in een rustige sfeer. Duidelijke toelichting op de fotos.

snelle service

kon er snel terecht met pijn aan een kies .

zeer goed geholpen, vakkundig en met duidelijke uitleg

Gewoon goed

Netjes schoon en vriendelijk. Altijd duidelijke uitleg.

Controle en mondhygiënist

Ik ga hier al jaren naartoe. Ben altijd tevreden. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Ik ben vlot geholpen

Zie hiervoor

prima behandeling

een goede behandeling, met uitleg wat er gedaan werd.

Kundige en vriendelijke mensen die alles goed uitleggen.

Kundige en vriendelijke mensen die alles goed uitleggen.

Zeer klantvriendelijk,luisteren goed Vakkundige behandeling met goede uitleg.

vriendelijk, meedenkend en klantgericht

goed en vakundig

vind wel moeilijk dat je niet meer tijd achter elkaar kan krijgen

Goede ervaring met de tandarts

Ik had een super lieve tandarts ze stelt mij altijd gerust.

Gewoon erg goed geholpen

Door mondhygiëniste heel vakkundig behandeld.

Vlotte professionele behandeling

Je wordt vriendelijke en professioneel benaderd

Professioneel

Vriendelijke en behulpzame baliemedewerkster. Goede uitleg van de tandartsassistente en de tandarts

Vriendelijk en professioneel!

Zie boven

Vakkundig en aardig

Aardige en vakkundige vrouw.

Prettig

Mooi op tijd

Zoals altijd lopen afspraken volgens schema

Tramhaven 1

8531 HP Lemmer

Over Kraan Tandheelkunde Lemmer

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde