Empathisch

Een rustige maar ook adequate manier van werken. Ik werd geholpen door een mondhygiëniste maar ik heb haar naam niet onthouden.

Goede tandartsen praktijk

Kwalitatief zeer deskundig!!

Zie opm. boven

Gekwalificeerd en vriendelijk personeel.

Ik ben als de dood voor de tandarts en mondhygiëniste. Dankzij mondhygiëniste Annie en tandarts Gabriël word ik altijd weer op mijn gemak gesteld en kan en mag ik aangeven wanneer het niet meer gaat. Helemaal top! Ook bij de receptie staan ze me altijd vriendelijk te woord. Ga zo door en ik kom elk half jaar, zij het met de nodige angst, weer terug!

Bedankt voor de snelle actie

Gebeld en binnen 15 minuten mocht ik langskomen. Top!

Super geholpen.

Mijn dochter moest om 13.45 naar tandarts, ik om 15.15 uur. Nadat ik zei tot straks , hebben de assistenten ervoor gezorgd dat ik gelijk geholpen kon worden. Dat was super Nogmaals mijn grote dank hiervoor.

Voor het eerst bij tandarts Kraan geweest, ben erg tevreden. Ik kreeg duidelijke uitleg over de behandeling en werd op mijn gemak gesteld. De correcte bejegening van zowel de tandarts, de assistente, maar ook de secretaresses heb ik prettig ervaren. Een deskundig team.

Vakkundig, met aandacht.

Fijn dat Gabriel steeds vertelde wat hij aan het doen was met het plaatsen van mijn implantaat.

Vriendelijk en kundig

Uiterst correct en vriendelijk geholpen

Vakkundig,Rust, geduld , uitleg van wat er gedaan werd of ging gebeuren. Zeer tevreden en dat voor iemand die best wel wat angst ( door oude vervelende ervaringen) heeft voor deze bezoeken heel bijzonder !

vakkundig geholpen

zie boven. Op tijd en correct geholpen

Goede uitleg en prima behandeling

Goed geholpen in heel korte tijd, spoed

Na een forse ontsteking ben ik goed behandeld

Vriendelijk, duidelijk en vlot

Ik werd vriendelijk en vlot te woord gestaan. En het onderzoek heb ik ook als vriendelijk en duidelijk ervaren

Vlot en deskundig behandeld

Gebeld en kon dezelfde dag behandeld worden want we gingen met vakantie

Fijn & Snel!

Een fijn en snelle service!

Prima vakkundige uitgevoerde behandeling

De behandeling goed uitgevoerd. Gedurende de behandeling heldere uitleg over de te volgen stappen.

Prima!!!

Rustige behandelaars. Duidelijke uitleg. Oog voor mij als patiënt.

Rustig en duidelijk tijdens de behandeling

GOED

zeer goed

vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en goed personeel

Tandarts is vriendelijk en professioneel. Een goede ervaring gehad. Wachttijd niet te lang en baliemedewerkers ook aardig.

Was gewoon goed

Ik werd snel en deskundig geholpen met duidelijke uitleg over de mogelijkheden. De naam van de tandarts weet ik niet meer maar hij heeft me goed geholpen.

Prima professionele behandeling

Prettige ervaring. Goede uitleg over de behandeling. Snel en efficiënt.

Deskundig en zorgvuldig

Prettige benadering door tandarts en assistente, gericht onderzoek en heldere uitleg.

Prettig en vriendelijk geholpen, ook door de assistent. Geholpen worden door dezelfde tandarts is fijn.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.