Op mijn gemak

Het was een korte intake, maar zeer vriendelijke mensen en ik heb vertrouwen in de komende afspraken.

Gewoon zoals het zou moeten

Voor de derde keer niet terecht gekund in Lemmer om diverse redenen. Overwegen nu om over te schrijven naar Bredijk.

Goed verteld wat er ging gebeuren, netjes gedaan

Vriendelijk, deskundig en met geduld.

Prettige bejegening en houdt rekening met beperking cliënt. Neemt alle tijd en stelt cliënt op gemak.

Duidelijk uitgelegd wat stappen zijn omtrent mijn mankementen aan gebit.

Vriendelijk, duidelijke uitleg over wat en waarom er gaat gebeuren.

Vriendelijk, duidelijke uitleg over wat en waarom er gaat gebeuren.

Vriendelijke tandarts met humor, vakkundig en geeft uitleg.

Naar de tandarts gaan is niet leuk, maar hier valt het altijd mee

Vlot

Fijne mensen

Alles ging op tijd. De mensen zijn heel aardig en zeer deskundig.

----

Kundige behandeling met mooi resultaat.p

Je voelt je op je gemak voelen

Uitstekend!

Er werd goed geluisterd en objectief gekeken naar de mogelijkheden. Zeer tevreden!

prima, snel en goed geholpen.

ging snel en vlekkeloos.

Prima behandeling

Goed ontvangen, vriendelijk, behandeling was prima

Vriendelijk en vakkundig personeel

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, zowel bij balie als bij de tandarts/ mondhygieniste. Er is geduld om alles uit te leggen en voor het stellen van vragen.

Ook zijn collega's

Iedere keer zijn ze vakkundigheid.en vriendelijk.

goede service, to the point!

goed, afspraak kon eenvoudig verzet worden. werk van de tandarts is goed

Was precies op tijd aan de beurt. Tandarts en assistente waren heel vriendelijk.

Goed gevoel netjes geholpen en uitgelegd wat het is

Van ontvangst tot en met de behandeling prima

Een uitstekende praktijk.

Goeie tandarts

Goede en communicatieve tandarts

Netjes en correct behandeld

Goede uitleg wat er gaat gebeuren en advies

Adequaat, effectief, deskundig. Communicatief.

Ervaren als deskundig en empathisch.

Schriftelijke info over de behandeling ervoor en erna heb ik gemist. De ingreep zelf werd deskundig uitgevoerd. Dat vertrouwen was er wel.

alltijd goed

toegankelijk , vriendelijk, en goed

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.