Gewoon zoals het moet/hoort

Behandeling weer boven verwachting.

Prima geholpen

Dames bij de balie super vriendelijk en denken in oplossingen en de behandeling bij de mondhygiëniste was zeer deskundig met goede tips

Goed en vlot

Goed samenwerken Tandarts en assistent. Geen last meer of problemen en tevreden over de behandeling.

Vriendelijk personeel

Als gezin met 2 kinderen met adhd is naar de tandarts gaan een hele uitdaging. Tandarts en assistente stralen rust uit, duidelijk in verwachting uitspreken en geduldig.

In vertrouwde handen

Prima geholpen door de preventie assistente voor een gebitsreiniging. Tandarts Van Der Wal zoals altijd ook uitstekend, echt een tandarts waar je als patient wat aan hebt.

Op een vriendelijke manier deskundig geholpen

Deze beoordeling is incl die van mijn vrouw T. Tjalsma Reitsma geb. 12-07-1944

Voor de eerste keer een goede indruk.

Duidelijke uitleg over de handelingen en het vervolg over de volgende week.

GOED GEHOLPEN

Goed geholpen.

Perfect en op tijf

Altijd netjes en georganiseerd

Ontzettend goed.

Ik was altijd bang om naar de tandarts te gaan had zon hekel aan dat boren enz , weken van te voren pijn in buik , Maar sinds ik bij Kraan ben en in het bijzonder tandarts Robin vd Wal is dit over hij begrijpt mij we kunnen overleggen van hoe en wat te doen evt verdoven , Dus ik ga nu altijd met vertrouwen naar tandarts toe ,Angst is over ,Dit is absoluut geen reclamespot maar werkelijkheid.

Snel & professioneel

Tandarts geeft aan wat hij gaat doen en wat er eventueel gaat gebeuren/voelen. Dat is prettig.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig.

het is altijd goed daar

goede contactuele eigenschappen en secuur werk

Heel goed

Deze nieuwe tandarts van mij legt alles goed uit wat ze doet " dat vindt ik fijn.

Keurige en m.I.vakkundige behandeling

Je wordt vriendelijk behandeld door deskundigen.

Zeer deskundig en goed geholpen

Prettig, meelevend correct en deskundig

altijd prima

fijne ervaren tandarts!!

Fantastisch geholpen

Geweldig geholpen. Deskundig en fijne omgeving

Prima halfjaarlijkse controle.

Na ontvangst op tijd werd ik door Gabriel Wempe gecontroleerd, geen gaatjes

fijne behandeling

gastvrije fijne behandeling, met veel uitleg

een uitstekende indruk gemaakt

Ik heb de eerste kennismaking met "Kraan Tandheelkunde Brédyk" als zeer prettig ervaren makkelijk bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid. Ontvangst door vriendelijke medewerkers. De noodzakelijke (eerste van een aantal) behandeling door implantoloog Gabriel verliep naar volle tevredenheid: goede info vooraf over wat behandeling inhoud en vervolgens tijdens de behandeling info over de verschillende verrichten handelingen.

Word gerustgesteld

Lichte angst voor bezoek. Er word tijd genomen voor je

Klant gericht en vriendelijk

Klantgericht, rustig en vriendelijk

Duidelijk, snel, vriendelijke tandarts met goede kennis

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.