Super fijne tandarts.

Grote angst voor de tandarts. Al nemen ze een heel groot deel van je angst weg als je daar in de stoel ligt! Zeker een aanrader!

Sprakeloos :)

Misschien een afbeelding van bv Jan van Haasteren op het plafond.

Snel en kundig

Fijn

Netjes duidelijk en snel

Prima geholpen!

rustige tandarts

Goede uitleg en prima en zorgvuldige behandeling.

Snel, grondig en vriendelijk

Ondanks volle wachtruimte werd ik op tijd geholpen. Controle was grondig, duidelijk, snel en schonk vertrouwen.

Zorgvuldig in het maken van afspraken en zeer kundige en vriendelijke behandelaar

Super tandarts

Klantvriendelijke en secure behandeling

Snel geholpen en duidelijke uitleg tijdens behandeling.

Snel geholpen en duidelijke uitleg tijdens behandeling.

Was een slotplaatje van mijn nieuwe implantaat losgeraakt. Telefoontje; kom maar even langs en binnen 1 minuut was het weer vastgedraaid. Jammer dat de telefoniste mij aanvankelijk hardnekkig doorverwees naar de Mond- Kaak en Aangezicht Poli van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten, waar het implantaat was geplaatst op doorverwijzing van Kraan Tandheelkunde.

Vriendelijk en vakkundig.

Vriendelijk

Ik wilde graag mijn oprechte waardering delen voor de uitstekende service die ik heb ervaren tijdens mijn recente tandartsbezoeken. Het team is buitengewoon vriendelijk, professioneel en efficiënt. De warme ontvangst en zorgvuldige behandeling hebben mijn bezoeken zeer aangenaam gemaakt. Hartelijk dank voor jullie toewijding aan kwalitatieve tandzorg! Met vriendelijke groet,

Professionele mondhygiënist

Super goed

Uistekende tand en mondzorg

Uitgebreide controle, deskundig en prettig in de omgang

Vriendelijke mensen , top geholpen

Duidelijke uitleg van het behandelplan en zeer vriendelijk.

Duidelijke uitleg van het behandelplan en zeer vriendelijk.

Zeer Tevreden met de praktijk

Kundige tandartsen en mondhygiënisten. Zeer tevreden

Gabriël heeft me prima geholpen, samen met zijn assistente. Heel patiëntgericht.

Zeer professionele en vriendelijke praktijk

Implantaten gekregen door een zeer kundige arts. De behandeling was volstrekt pijnloos en werd op een prettige manier begeleid. Hulde voor het vakmanschap van dhr. Wempe Ook respect voor de planning in de praktijk. Geen lang wachten, maar altijd direct op het afgesproken tijdstip.

Prima.

Vriendelijk, professioneel.

eerste impressie positief

te kort om een tedelijk antwoord te geven

Herziening review

Door een vergissing van mij, heb ik onterecht een slechte review achtergelaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De review moet zijn dat ik al jaren bij deze tandarts kom en altijd erg tevreden ben. Ze stellen je op je gemak en ook tijdens de behandeling wordt er aan je gedacht. Ik ben ook deze keer weer prima geholpen.

heel goed

heel treveden over de behandeling

Altijd zeer goed

Zeer tevreden. Goede adviezen

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.