Ze zijn heel vriendelijk en goed met de patiënt om

Ze houden je rustig en voorzichtig

goed en snel geholpen

Prima service. Aardige tandarts en ook betrokken.

zeer kundig

alles heb ik reeds eerder verstuurd

Zeer vriendelijk en empathie

Afspraak was verkeerd verschoven van mondhygiënist naar preventie assistent

Vriendelijk deskundig.

Vriendelijk deskundig.

Vriendelijk personeel

Wachttijd was een half uur, erg lang .

Vriendelijk, persoonlijk en deskundig

De preventieassistente is zeer vriendelijk en ik ben heel erg tevreden over de behandeling!

Zeer vriendelijke tandarts

Prettig om binnen te stappen, je wordt leuk te woord gestaan, zeer vriendelijke tandarts, voelt heel goed!

Zeer professioneel

Geoliede machine

Goed voorbereid op mijn komst als nieuwe patiënt, super aardige Tandarts, mooie ruimtes. Erg professioneel.

Fijne tandartspraktijk

De mondhygiënist Indera is zeer professioneel en zorgt weer voor een schoon gebit :) De receptioniste zijn vriendelijk en bellen keurig als er eerder een plekje vrij komt. Ga zo door

Goede vriendelijke tandzorg!

Prettig team, duidelijke afspraken en uitleg, goede behandeling!

Correcte en vriendelijke behandeling. Goede uitleg over hetgeen gedaan werd

Heel snel en goed geholpen!

Gerustgesteld, goede uitleg en snel geholpen!

Prettig geholpen

Uitgaande van flinke zenuwen, viel het enorm mee.

Mijn tandarts vertelde precies wat ze ging doen en zodra ik mijn hand opstak stopte ze even. Ik ben eigenlijk nooit nerveus voor de tandarts , maar was dat nu wel door de grote vulling op een nare plek. Door de rustige uitstraling en steeds precies aan te geven wat ze ging doen was het eigenlijk snel klaar. Zonder verdoving!

Kwam met mijn moeder,ze heeft Alzheimer. Ze vond het prima. Snel en met prima advies.

goed aandacht voor angst

10 jaar niet bij tandarts geweest. Ben rustig ontvangen en gerustgesteld. Alles wordt gedaan in overleg en er is tijd voor genomen

prima geholpen

zie bovenstaande

ik had implantaten en daar werden 2 kiezen op geplaatst. dat ging allemaal prima

Fantastisch

Super fijne en lieve tandarts & assistent. Legt perfect uit wat er gebeurd en zijn echt voorzichtig als je het wat spannend vind. Blij dat ik bij deze praktijk zit

Vriendelijk geholpen en meegedacht

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.