Fijne tandartspraktijk

Goed geoutilleerde praktijk met kundige en vriendelijke medewerkers.

Verrassend

Verrassend omdat deze vulling voor de 4e keer is gezet,(wel door eigen toedoen) opvallend was deze keer wel ‘het gevoel van de behandeling’! En zeer netjes afgewerkt!

Goed en pijnloos geholpen

Altijd vriendelijk en professioneel met oog en gevoel voor de patiënt.

Duidelijk en goed verhaal.

Prettig en duidelijke uitleg.

supper goed hoor

supper goed

Goede deskundige behandeling en advies

Goede deskundige behandeling

Professioneel

Stipt op tijd, vriendelijk, goede behandeling, dank!

Zeer professioneel hulp, begeleid je goed als je voorliggende trauma’s hebt overlegd altijd goed zeer fijne tandarts

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam.

Prettig geholpen

Tandarts bezoek is voor mij stressvol.Maar bij Robbin van der Wal voel ik me veilig

Heel goed geholpen en legde alles uit fijne tandarts

Dikke prima

Alle medewerkers zijn vriendelijke. Je hebt echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt, er hangt een ontspannen sfeer. Kundig en netjes. Ruime parkeergelegenheid

Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg

Zie boven.

Gracieus.

Prima.

Er is mij gevraagd om eerder te komen bij de mondhygieniste. Dus dat hebben we maar gedaan. Goed geholpen en op tijd klaar.

Ik belde omdat er een kies was afgebroken . De wortel moest dus verwijderd worden . Ik kon de volgen de dag al al geholpen worden , dus lekker snel klaar .

Prima bejegening en professioneel advies en behandeling

Zie boven

Deskundig goede uitleg en vriendelijk Kan niet beter

Goede en vriendlijke tandarts

Bijna met plezier naar de tandarts

Best spannend na zoveel jaar een nieuwe tandarts; maar is prima gegaan; vriendelijke mensen, alles tot in de puntjes geregeld. Top dus!

Fijne tandartsen

Er wordt naar je geluisterd. En dat is heel belangrijk

heel goed 9

ze luisteren heel goed mijn man word erg vergeet achtig dus wil niet meer alles en dat deden ze ook erg leuk bedankt

My experience was completely free of pain and stress.

The doctor was kind and calm, and performed her work gently and without any pain. She also gave me helpful advice on how to better take care of my teeth, and showed real empathy — which means a lot to me. During my last visit, when she found out I was feeling down and unable to go through with the cleaning session, she kindly canceled the appointment and was extremely understanding. I truly appreciate that.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

De vriendelijkheid aan de balie kan wel beter , zou mooi zijn als je met een glimlach word ontvangen , de tandartsen en assistentes zijn prima niks op aan te merken

Uitstekend.

Professioneel.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.