prettig

duidelijkheid

Lang wachten, weinig echt contact

Ik heb een halfuur moeten wachten, nu snap ik dat er soms iets kan uitlopen maar de receptie zei dit pas na 22 minuten, dat had ook wat eerder gekund. Ik had een andere tandarts, terwijl ik eigenlijk dacht dezelfde als vorige keer te hebben. Zonder in mijn mond te kijken moesten er 2 foto's en 1 overzichtsfoto gemaakt worden. Niks over hoe duur dit is, en het gaat bijna zo snel dat je geen nee kan/durft te zeggen. Werd mij ook niet gevraagd of ik bijv. zwanger ben, nu ben ik dat niet, maar als er iemand is die niet weet dat dit soort foto's dan schadelijk kunnen zijn, beetje gek allemaal. Verder tandtechnisch prima geholpen

Gemoedelijk

Erg geduldig goede aandacht goed werk

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts en de praktijk.

Snel, correct en adequaat.

Op de afgesproken tijd geholpen! Grondig en vlotte controle. Vriendelijke tandarts.

Positief netj

Ik ben keurig geholpen, mijn afspraak stond niet in het Systeem. Maar ze hebben mij binnen 15 minuten geholpen.

Snel geholpen, hoefde niet lang te wachten

Prettig

Ik werd snel geholpen

Ik was een nieuwe patiënt daar en had een gebroken kies. Ik had niet verwacht dat ik bij mijn afspraak een volledige behandeling zou krijgen. 2 kiezen werden in een afspraak netjes behandeld en ik ben zeer tevreden.

Voelde me meteen op mijn gemak

Een hele ingreep. Een kunstgebit. Werd gerust gesteld en had vertrouwen in de tandarts.

Fijn contact met zowel tandarts als mondhygiënist.

Ik vind het alleen jammer dat ik tandarts en mondhygiënist niet op één dag kan combineren omdat Henk en Noah nooit op dezelfde dag samen aanwezig zijn.

Supper

Goed personeel die u goed en simpel je de behandeling uit legt wat er gaat gebeuren .

Vriendelijk en eerlijk advies

Ik kwam voor een intake implantaat, maar in overleg is besloten om eerst terug te gaan naar de eigen tandarts om de urgenter problemen aan te pakken. Eerlijk advies ipv een dure behandeling.

Kundige tandarts die goed luistert naar de wens van de klant. Erg blij mee.

Helemaal goed.

Goede mondhygiëniste, zeer deskundig.

Klantgericht

Klantgericht

Veel te lange wachtlijst

Tussen telefonisch of aan de balie maken van een afspraak en het daadwerkelijk boeken van een datum en tijdstip zitten maanden tijd tussen. Vooral voor de mondhygiënist: in oktober doorverwezen door tandarts en in 2026 pas plek tenzij er een afspraak uit valt.

Deskundig geholpen

Doordat de arts rustig was en duidelijk vertelde wat voor behandeling hij ging doen stap voor stap heeft dat mij zeer gerust gesteld.

Een hoogtepunt in mijn lange leven !

Stukje tand afgebroken en ik dacht een kroontje nodig te moeten hebben, echter de deskundige tandarts (GW) deelde mede, dat een vulling voldoende was. Dat scheelde zowel tijd als geld.

Fantastische service uitermate vriendelijke en zeer deskundige mevrouw

Fantastisch

Ok ben goed geholpen al was ik op de verkeerde locatie. Mijn dank is groot!

correcte behandeling

De ontvangst en het afhandelen van de volgende afspraak is vriendelijk en accuraat.

topper

topper

Super service!

Om half 10 gebeld over een los zittende vulling. Om half 12 was het gerepareerd! Dank!

Prima behandeld

Zeer prima begeleid

Vriendelijk, deskundig, persoonlijk.

Vriendelijke tandarts heel jammer dat hij weggaat.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.