Heel goed

Heel aardige mondhygiëniste, zonder dat ik een pijnlijk mond overhield

Prima diagnose en snel en efficiënt geholpen

Prima diagnose gesteld en ook snel en efficiënt een vervolgafspraak gemaakt

kwalitatief hoog staand

Super lief en betrokken, deze week tien minuten te laat wegens onverwacht bezoek van de huisarts ivm mijn demente man die de volgende dag plotseling opgenomen moest worden.

Het voelt altijd goed in jullie praktijk

Het voelt altijd prettig in jullie praktijk.

Eerste ervaring

Zoals ik het nu ervaren hebt uitstekend.

Een prima tandarts

Het is een fijne rustige tandarts

uitstekend

zeer vriendelijk

Prettige praktijk

Dr. Wempe is de tandarts die ik heb, er goede ervaringen mee. Aardige rustige man en legt alles goed uit.

Erg vriendelijke.

Kreeg goede uitleg wat er met mijn gebit gaat gebeuren. Ging met goed gevoel naar huis. Perfect.

uitstekend geholpen

prima uitgevoerde controle/gebitsreiniging en constatering van missend stukje vulling dat ik zelf nog niet had opgemerkt.

Fijne praktijk, hoge kwaliteit en top service!

Ik word altijd goed geholpen

Prettige praktijk met vriendelijk en kundig personeel.

Zeer professionele en klantvriendelijke praktijk!

Super!

Ik had grote angst voor de tandarts. Maar deze tandarts (robbin van der wal) heeft mijn angst voor een heel groot deel weg genomen. Intussen de schade ingehaald en ga ik door het leven met een goed en prachtig gebit! Zeker een aanrader.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk

Prima overleg

Uitstekend.

Zoals altijd professioneel en snel.

Ylva is een zeer kundige vriendelijke tandarts

Ik keek voorheen vaak erg op om naar de tandarts te gaan. Sinds ik bij Ylva zit is dat enorm afgenomen. Ze is zeer vriendelijk en kundig. Zegt wat er gaat gebeuren zodat je op alles voorbereid bent. De manier waarop zei te werk gaat is geruststellend en minder pijnlijk dan ik voorheen ervoer

Tandarts van der Wal en assistente leveren perfect "werk" af.

Met zeer veel kennis en toewijding is mijn gebit hersteld en ik ben uitermate tevreden met het eindresultaat.

Vriendelijke en professionele mensen voelde mij in goede handen

Prima voorlichting

Klantgericht en vriendelijk

Bij tandhygienist duidelijk advies gekregen. Tandarts zorgvuldig en vriendelijk.

Zeer vertrouwd en prettig

Ivm mijn vroegere angst voor tandartsen word ik hier altijd op mijn gemak gesteld , alles wordt goed uitgelegd en goed uitgevoerd. En altijd door dezelfde tandarts. Zeer tevreden

Prima behandeling

Voor controle op de praktijk geweest. Er was voldoende tijd voor vragen en advies, ik kom graag weer!

Ben heel tevreden met mijn tandarts.

Een goede behandeling en de tandarts staat open voor vragen en geeft goed advies. En is zeer kundig.

Ze was heel aardig en behulpzaam

Eventueel, wat niet goed was. Vertelt ze wat beter kon, om mijn gebit goed schoon te houden

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.