Vriendelijke tandarts

Vriendelijke tandarts, duidelijk en behulpzaam

Top!

Uitstekende ervaring

Begripvol en kundig

Duidelijke uitleg en vriendelijke mensen.

Fijn tandarts

Robbin vd Wal is een superhandige en bekwame tandarts. Ik ben heel tevreden over zijn behandeling

Professionele omgeving en makkelijk bereikbaar.

Vriendelijk personeel en vakkundige arts. Erg tevreden over de ontvangst en behandeling!

Niet fijn

Wij denken om over te stappen naar een nieuwe tandarts, vond de controle echt niet fijn bij Roan. Ik heb nu het idee geen controle te hebben gehad. We missen de vorige tandarts Robin Ook valt ons op hoe vaak we een andere tandarts hebben gehad na overname van Dusseldorf

Nieuwe jonge manlijke tandarts

Kort en duidelijk en zorgvuldig bezoek aan de tandarts voor controle!

In een woord goed

Vriendelijk en klantgericht

Door mondhygiënist Noah heel vriendelijk ontvangen en werd optimaal van info voorzien voor en tijdens de behandeling

Goed en vakkundig

Lastige behandeling, trekken van kies met haakwortels, maar is pijnloos verlopen en vakkundig uitgevoerd.

Professioneel. Duidelijk. Erg aardig. Direkt vertrouwd.

Zie boven.

zie onderstaand

Bij mijn eerste bezoek aan de praktijk heb ik een gastvrije sfeer ervaren en ben behandeld door vriendelijk en vakkundig personeel

Vriendelijke professionele hulp.

Positief. Tijdstip afspraak was ook Tijdstip behandeling.

professioneel, vriendelijk, vakkundig

Prettige eerste kennismaking; halfjaarlijkse controle. Er werd voor ons tijd genomen voor een goede controle. vertrouwd adres!

Goede zorg !!

Ik ben goed en vriendelijk geholpen bij de controle afspraak .

Super tevreden

Persoonlijke benadering

de tandarts is top, de baliemedewerkers middelmatig

De tandarts is top, gabriel en die nieuwe zijn top. De baliemedewerkers zijn echt bot, brutaal, denigrerend en doen alsof je een onnozele bent. Vreselijke mensen om te moeten bellen.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Je ervaart een persoonlijke behandeling. De arts kent je. Je bent geen ,,nummer,,.

Geholpen aan een wortelkanaalbehandeling deze verliep pijnloos in een relaxte sfeer.

Supper snel geholpen

Vriendelijke mensen

Op tijd, pijnloos

Zeer profesioneel en gastvrij

Zeer goed behandeld en kundig.

Lange wachttijden

In de loop van het jaar

kundige dame

Prettige ervaring kundige dame

Lieve en vakkundige mensen

Alles keurig netjes verzorgt en zeer professioneel.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.