goede en snelle behandeling

ben prima behandelt door de tandarts

Na een afgebroken vulling kon ik snel worden geholpen.

Netjes en voldoend.

Goed.

Uitstekend. Beter kan niet.

Zeer goede behandeling en vriendelijk.

Ik had een gaatje in mijn kies en kon gelijk de volgende dag terecht, ook gelijk gevuld. Super!

Zeer te vreden

Positief

Snel en adequaat

Uitstekend geholpen, vriendelijke en vakkundig

Positief

Geduldig vriendelijk geholpen.

Betrokken en uiterst vriendelijk zeer deskundig

Mijn ervaring met Kraan Tandheelkunde is al zeker 20 jaar prima!

Mijn laatste ervaringen waren het plaatsen van 3 implantaten in 3 jaar en het is allemaal heel goed gegaan met nauwelijks pijn of ongemak. Heel blij ben ik met mijn implantaten en de behandeling door Gabriel Wempe en de assistenten!

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Fantastisch tandarts.

Toppers

Toppie

Prima.

Niet lang wachten en snel klaar.

Is goed

Is goed

Goede begeleiding en uitleg

ik ben goet behandelt erg teverden

Prima, voelt elke keer als vertrouwd.

Correcte, vriendelijke, bekwame (naar mijn beoordelingsvermogen) ontvangst en behandeling.

Zeer goed geholpen

Hoefde niet lang te wachten voor mijn afspraak. Ik ben uitstekend geholpen.

vakkundig

vriendelijk, goede uitleg van te voren, vakkundig

Goed!

Vriendelijk en snel. Ik was niet langer dan 25 minuten binnen voor het laten trekken van twee verstandskiezen en het maken van röntgenfoto's.

Vriendelijk, vakkundig en meedenkend

Vriendelijk, vakkundig en meedenkend

Vlot en vriendelijk

Na een mindere ervaring was dit het tegenovergestelde , direct geholpen en met meedenkende uitleg , gewoon goed.

Voel me goed gehoord

Prettig en relaxed.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.