Controle was afgerond binnen 45 seconden.

Ik kreeg het gevoel alsof iedereen gehaast was, er werd geen tijd genomen voor mij. Ook werd er niet naar mij geluisterd.

Prettig, vriendelijk en deskundig

Prettig, vriendelijk, deskundig en op tijd.

snelle hulp

Door de snelle hulp krijg ik in April mijn kroon geplaatst

Heel goed

Jullie zijn aardige mensen En bedankt voor jullie zorg Vriendelijke groeten van Alida de Vries

ik ben goed en snel geholpen

Afgebroken kies goed gerepareerd. Der tandarts Robbin is kundig en duidelijk. De mondhygiënist Noa was heel vriendelijk en gaf goede informatie.

Ik was snel klaar

Ik hoef niet lang wachten

Correcte

Prima, geen opmerkingen verder

Hele goede behandeling

Leuke vrouw die echt de tijd neemt voor je gebit met een geintje tussendoor. Super

lekker schoon

na de behandeling door de mondhygiëniste is mijn gebit weer lekker schoon

Prima , hoefde niet lang te wachten en prima geholpen

Geen volle wachtkamer en snel aan de beurt prima geholpen door de mondhygiëniste .Ze was volgens mij Pools weet haar naam niet.

top

mooi rustig en vlot mijn klacht gerepareerd

Je word er goed behandeld

Goede tandarts

Keurig op tijd geholpen en alles was goed.

Op tijd en goed geholpen

Prima en snel

Snel en goed geholpen

Denkt actief mee en houdt rekening met de persoonlijke wensen

Als vanouds, vertrouwd en duidelijk

Zie bovenstaande

Snel en vriendelijk geholpen

Ruime wacht ruimte

Erg goed

Ik loop ook in Groningen i.v.m mondbeperking. Gabriel is kundig en kan zich hier goed mee redden. Ben blij met hem.

Ik ben prima geholpen

Was in een paar behandelingen klaar met een kroon. Zou wel graag af en toe willen spoelen.

Allemaal zeer goed verzorgd

Allemaal heel strak geregeld

Goed en vakkundig geholpen

Bredijk is goed bereikbaar. Ik ben op tijd geholpen met vakkundigheid.

Vriendelijk, duidelijk, deskundig

Mooie praktijk en vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Prima tandarts

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.