Prettig envakkundig

Goede reactie op hulpvraag

Snel en duidelijk

Nvt

Snel

Geen idee wat het nu gaat kosten, vorige rekening zwaar overdreven duur. Voor nog geen 15 minuten en beetje epoxy € 580,00 euro En uitgevoerd door assistent !!! Gr Theo

Ben goed geholpen.

Jammer dat we steeds een andere tandarts hebben

Samen met de kinderen voor controle geweest. Er werd kritisch gekeken naar gebit van mijn 7 jarige dochter wat leidde tot een doorverwijzing naar orthodontiepraktijk. Zelf doorverwijzing naar preventie assistent. Bij mij werden er nieuwe foto's gemaakt, ik vraag mij af of dit welke 3 jaar nodig is.

Goed dat mondhygiënist eerst gesprek met je heeft

prima op tijd en deskundig geholpen

mondhygiënist

vriendelijke en duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

Vakkundig

De tandarts en zijn assistente hebben op zeer vakkundige en professionele wijze gewerkt. Goede informatie verstrekt ook. Complimenten!

Erg vervelende ervaring

Veel pijn gehad bij het boren ondanks verdoving. Hierin werd mijn gevoel niet serieus genomen. Normaal ben ik heel tevreden maar deze ervaring was verschrikkelijk

Ik kon gelijk langskomen met mijn klacht

Goed geholpen, fijne uitleg.

Geweldig en geduldig.

Goede uitleg en nauwkeurig. Ook zeer vriendelijk.

De pijn zit in mijn portemonnee

Uitstekende behandelwijze implantaat. Gabriel is zeer kundig. Gisteren de laatste controle gehad. Rekening nu al op de mat: €45,- voor vier seconden kijken en prikken in m'n tandvlees rondom het implantaat. Welbeschouwd is zo'n controle tandartswerk en dat kost rond de € 28,- Echt onbegrijpelijk dat het zooooo duur moet zijn :-(

Kundig, klantvriendelijk

Een zeer kundige vriendelijke relaxte tandarts

oke

Vulling keurig hersteld

Prettig en goed geholpen

Ik vind dat er tot nu toe altijd een prettige sfeer hangt. Voel me prima op mijn gemak.

Goed gegaan zoals verwacht .

Is prima verlopen .

Kon snel geholpen worden.

S, morgens gebeld en s,vonds kon ik al tercht. Vond het ook al bijzonder dat je s,avonds bij de tandarts terecht kan. Maar dik tevreden.

Gastvrij ontvangen

Prima intake en goede uitleg. Jammer dat er onvoldoende personeel bij de mondhygiënisten is en ik voor onbepaalde tijd op de wachtlijst sta.

Een goeie praktijk, alleen jammer dat je niet steeds dezelfde tandarts hebt en ook hetzelfde met mondhygeaniste, ben je net gewend moet je naar een andere en ipv de Willemskade nu ook Brédyk. De dames bij de balie zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. De tandarts die ik had was nieuw voor mij dus weet zijn naam niet (was vervanger voor Kraan) vandaar onbekend in gevuld.

Boven verwachting

Overtreffende dienstbaarheid. Tandarts werkt echt heel zorgvuldig. Fijne rustige energie. Ontzettend leuk met kinderen ( mijn dochter) die niet alleen mee mocht kijken maar ook mee mocht helpen. Ze is hierdoor zo geïnspireerd dat ze nu zelf ook tandarts wil worden.

Kundig en vertrouwd.

Zie boven

Altijd zeer tevreden, maar dit was tegenvaller

Altijd erg tevreden, maar nu andere tandarts ivm vertrek Robbin. Niet echt een fijne vervanging gekregen: spreekt slecht Nederlands en daardoor onverstaanbaar. Controle ging wel heel erg snel, was blik in de mond en klaar, dus weinig vertrouwen in. Tandvlees check, echt niet fijn! Haak werd er zo diep ingestoken, dat ik bijna de stoel afvloog..... Voor volgende keer maar even kijken naar alternatief. Dit was geen leuke ervaring, niet voor mij, maar zeker ook niet voor mijn kinderen.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.