In geval van spoed, kan je dezelfde dag nog langs komen.

Vriendelijke en kundige tandarts

Geeft goede uitleg, kan werken zonder verdoving wat voor mij erg belangrijk is. Stelt je op je gemak. En het is een gezellige sfeer in de behandelkamer.

fatsoenlijk hulpvaardig nejes

weer keurig geholpen en geadviseerd

Zeer correct en alles volgens afgesproken tijd

Zeer correct personeel en een tandarts die luistert .

Prima geholpen

Bij binnenkomst wordt je zeer vriendelijk begroet door de balie medewerksters en aangemeld. Alles wordt goed uitgelegd en besproken met de desbetreffende tandarts.

Best genoch

Noflike minsten en bekwaam, koe minder

Superr

Gemoedelijk

Een hele deskundige , vriendelijke tandartspraktijk

Mijn tandarts Robin, is een uitstekende tandarts. Hij verteld mij precies wat er moet gebeuren, en stelt mij op mijn gemak. Ditzelfde geld ook voor mijn mondhygiëniste Annie. Ik ben zeer tevreden.

Zeer Goed, daarom kies ik haar.

Persoonlijk en deskundig

Vriendelijk deskundig begripvol

Er word goed naar de patiënt geluisterd, qua wensen...

Met respect behandeld

Een poos niet naar de tandarts geweest. Schaamde me. Werd gerustgesteld en met respect behandeld.

Rustig

Uitleg geeft duidelijkheid

Altijd weer oké

Altijd aardig en duidelijk geholpen.

Vakkundig en vriendelijk

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, en de behandeling is uitstekend.

Helemaal Top!

Ik was mijn afspraak vergeten...maar mocht toch nog later op de dag komen. Helemaal top!

Fantastisch

Prima geholpen. Een spoedverzoek op maandagochtend. Alles is in het werk gesteld om me tussendoor te helpen. Met succes!

Controle tandarts prima

Wederom prima check door Ilva met goede tips.

Wordt altijd naar tevredenheid geholpen

prettige ervaring

duidelijk communicatie bij de dame die mij geholpen heeft. ook mogelijkheid om vragen te stellen over het gebit tijdens de behandeling. het betrof een nieuwe mondhygiënist. Naam wel vergeten dus moet helaas persoon onbekend invoeren.

Verzorgt

Fijne mensen rustig, correct en netjes. Kom er al jaren fijne tandarts!!

Vriendelijk en kundig geholpen

Vanaf je de deur binnenloopt, tomaten je er weer uitloopt dik in orde.

Werd snel geholpen

Belde half 9,kon 9 uur komen.Super.

Goede service met vriendelijke tandarts

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.