Heel rust stellen en goed advies

Prima, vlot en correct.

Goede en vlotte controle en communicatie

Lekker snel

We waren te laat, waarvoor excuses maar waren toch binnen 5 minuten klaar. Eerst dochter en daarna ik, fluor behandeling voor mijn dochter en ik een volgende afspraak voor een gaatje. Fijn dat het tempo erin zit.

Ok

Ok koop

Prima ervaring

Vriendelijke en deskundig

Zeer professioneel en correct geholpen

Altijd op tijd geholpen, goede voorlichting en behandeling

Vriendelijke behandeling

Vriendelijke behandeling, begrip en tijd. Experts in hun vak.

Beste tandarts van Sneek en omstreken

Beste tandarts van Sneek en omstreken

Pijnloze behandeling

Het verwijderen van de kies en wortels en daarna het plaatsen van het implantaat ging prettig, telkens werd er verteld wat er ging gebeuren en het ging pijnloos.

Prima behandeling van min implantaten

Ik heb een paar jaar geleden inplantaten gekrenegen en dta kosstte een vermogen, maar ik moet zeggen dat de vele behandelingen en steeds weer terugkomen heel intensief zijn, maar ik hoefde nergens tegen op te zien want alles prima en netjes verlopen. Een half uur wachten na de geplande behandelingstijd vond ik de laate keer wel veel.

Zeer vriendelijk, vakkundig en vrolijk

Vvv

Professionele benadering en toch vriendelijk

Ontspannen en duidelijk

Vakmanscha

Zeer goede tandarts, heeft de tijd voor je en stelt z,n patenten gerust. Tandarts Kraan is een man die rust uitstraalt.

Vlot en goed

Vlot en goed meteen de goede aanpak

Vakkundig

Goedemorgen uitleg en een extra controle gekregen na de behandeling

Goede vriendelijke tandarts

Persoonlijke benadering

Leuke ervaring

Voor mijn mondhygiëne ben ik goed geholpen engerds goed uitgelegd en tips gegeven

Prettig en deskundig

Positief

Prima geholpen door tandarts Van der Wal

Inchecken gaat eenvoudig, de tandarts neemt de tijd om e.e.a. uit te leggen en geeft goed onderbouwde adviezen. Goed eindresultaat van de behandeling. Het enige puntje is dat het allemaal aardig prijzig is, maar dat zal bij andere praktijken niet anders zijn.

Erg tevreden

Rustig en profesioneel

Vriendelijk en vakkundig

In veel opzichten een hele fijne praktijk. Snel, vakkundig en bij wijzigingen goede communicatie. Op de tijdelijke locatie wel lampen die iets te fel zijn voor de ogen.

De tandarts is een kundige man. Hij doet het heel goed. Assistente's zijn ook erg vriendelijk. Ze zorgen dat je goed ontvangen word en comfortabel behandelt word. Dit verzacht tevens ook de pijn in je mond na een behandeling. Op de manier zoals ze met je omgaan is uitstekend. Vr.gr Norma Basant

Prima, kan niet beter!

Keurig op tijd geholpen, vriendelijk en correct, voel me hier thuis.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.