ik heb goede uitleg gekregen over mijn gebitsverzorging.

de behandeling was iets pijnlijker dan de vorige keer omdat ze met haakjes tandsteen heeft verwijderd, maar ik heb nu wel een mooi schoon gebit

Prima Tandarts ( dhr. Wempe}

Goed overleg gehad, rustige man.

Vriendelijk, Accuraat, goede communicatie

Ilva, is snel, precies en neemt je goed mee in de behandeling. Professioneel. En klantvriendelijk.

Goed en vakkundig geholpen

Duidelijke uitleg tijdens de behandeling. Goede tips over preventief verzorgen

Tandarts Ylfa heeft mijn voortanden geweldig goed gecorrigeerd

Tevreden!!

Aardige baliemedewerksters, Goed geholpen

Goed geholpen

Goede advies gekregen

Mijn dochter (12) moest haar melktand laten trekken! Ging super! Dit was bij Ilva. Haar naam staat er niet tussen bij de personen hieronder genoemd..

super goed geholpen

Geen poespas, heldere uitleg en aardige medewerkers. Makkelijk zelf afspraak inplannen.

Patientvriendelijke praktijk

Afspraken maken en behandeling

Super vriendelijk

Snel, goed en deskundig

Top tandarts

Ylva Visser is een geweldige tandarts; helaas kan ik haar niet aanvinken in het rijtje tandartsen wat hier verderop bij de vragen staat...

Super fijn geholpen!

Super fijne gebitsreiniging gehad. Alles wordt keurig uitgelegd. En met de meeste correctheid gedaan door de mondhygieniste YS

uitstekend behandeld

Christien, mijn favoriete mondhygieniste heeft me weer uitstekend geholpen.

Duur, veel last na behandeling

Na wortelkanaal- en zenuwbehandeling 4 maanden erg veel kaakpijn waaronder kaakontsteking. Niet altijd vooroverleg. Onlangs controle van nog geen 10 mins. Daarna tandsteenverwijdering terwijl ik in januari een afspraak met mondhygiëne heb.

Verwondering

Het was mijn eerste bezoek aan de preventie assistente. Bij mijn vorige tandarts was ik onder behandeling van de mondhygieniste. Dat deed ik twee keer per jaar. Eerlijk gezegd is mij niet duidelijk waarom ik nu bij de preventie assistente ben ondergebracht. Ik vond het een wat rommelige kennismaking maar dat lag zeker niet aan haar. Dat heeft te maken met de open ruimten waar gepraat en behandeld wordt en de muziek. De preventie assistente had het over een klein gaatje in het gebit waar wel/niet iets mee moest gebeuren. Het is mij niet duidelijk geworden. Voorafgaand aan de gebitsreiniging werd een test gedaan met tandenstokers. Ik kreeg ragers mee op proef. Bijzonder dat voor de twee grotere ruimtes tussen de tanden in het bovengebit interprox met diameter 3-5 werd voorgeschreven terwijl ik bij thuiskomst constateerde dat ik nu 8,0 mm gebruik. Er is nu voor 2023 een afspraak gepland met de preventie assistente maar ik zou graag - indien mogelijk - een afspraak met de mondhygieniste hebben.

Vriendelijk en duidelijk.

Vriendelijke benadering. Duidelijke uitleg.

Zeer tevreden cliënt

Ik woon op Terschelling en ben al jaren patient en zeer tevreden. Ik ben op vrijdag 28 oktober bij Henk Kraan geweest en heb op 2 december een vervolgafspraak. Ik heb nog een vraag naar aanleiding van de vervolgbehandeling op 2 december. Er zit caries onder mijn kroon linksboven. Als het mogelijk is wil ik de kroon en het restant kies uiteraard heel graag behouden zodat er niets getrokken hoeft te worden. Is dit echt niet mogelijk dan wil ik het gat dat ontstaat graag laten opvullen met een implantaat zodat de rest van mijn tanden en kiezen niet gaan verschuiven. Met vriendelijke groet, Sandra Schneider

Prima voor elkaar

Fijn team

Zeer prettig

Ik ga bijna voor m'n plezier naar de tandarts.

Het is altijd een plezier om bij Henk te komen. Alleen jammer dat zijn assistenten zo vol gepland zitten. Kan nu geen tandsteen behandeling ondergaan. Het liefst zou ik zien dat ik direct terecht kon na de controle.

adequaat

Fijn geoutilleerde praktijk, veel licht, rustgevend muziekje op achtergond. Professioneel handelen, in korte tijd eerste behandeling gedaan. Planmatig werken. TOP!

Moderne en effectieve organisatie!

effectieve resolute aanpak

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.