Prima ik ben beslist geen fan om naar de tandarts te gaan dan zegt deze score wel wat

Ben vriendelijk ontvangen bij de tandarts , stelde mij op mijn gemak en vertelde wat hij ging doen en stelde een behandelplan voor . De ontvangst bij de receptie was gemiddeld de tandarts zelf vond ik veel vriendelijker

Prima snel geholpen

Professionele en zeer vriendelijke behandeling

Omdat mijn eigen tandartspraktijk gesloten was, kon ik hier terecht voor spoedeisende hulp. Ik ben geen patient bij Kraan Tandheelkunde, maar kon desondanks direct een afspraak maken. Ik werd zowel aan de telefoon, als door de behandelend tandarts zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan en goed en professioneel behandeld.

Hele lieve kundige mensen

Duidelijke uitleg, kundige handelingen en vriendelije mensen

Nvt

Goed geholpen

Pijnlijk tanden en tandvlees. Adequate aanpak tandarts en met zelfhulppakket de praktijk uitgewandeld ! Aanpak werkt .

Te duur

Was een mini gaatje zonder verdoving en boren werd gezien als vulling, volgens mij R vd Wal

Heel fijn geholpen

Prettig relaxed

Ze houden zich goed aan de tijden en zijn professioneel.

Erg prettig

Betrokken, word tijdens behandeling op de hoogte gehouden.

Snelle afspraak, vakkundige en vriendelijke behandeling

Ik ben prima behandeld door Marrit, mondhygiënist.

Deskundig

Schone en ruime ontvangstruimte, deskundig advies zonder belerend te zijn. Werd geholpen op de afgesproken tijd.

Uiterst vriendelijk en informatief; daarbij ruimte voor de wensen van de klant

Zie boven , wat natuurlijk puur betrekking heeft op de tandarts die mij behandeld heeft

It meitsjen fan ôfspraken giet goed. De behanneling is nei't sin.

Geweldige tandarts

Zo als altijd goed

Bel voor een afspraak. Dezelfde dag nog geholpen geweldig

Alles ging naar wens

Hoefde niet lang te wachten Mooi op tijd

In 1 woord: PERFECT!!!

Ben op een zeer vriendelijke manier benaderd en zeer goed geholpen door de heer G Wempe. Zou iedereen hem aanraden.

op tijd en goed geholpen

de ontvangst is goed, netjes op tijd geholpen en duidelijk advies gekregen wat het beste was voor mijn situatie.

Mijn ervaring is goed.

Alle behandelingen zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ook de communicatie per mail of telefonisch is correct.

Altijd goed en vakkundig geholpen. Behulpzaam en vriendelijk.

Goed ik ben blij dat ik even tussendoor kon zonder afspraak

keurig en correct

klantvriendelijk

Prima! Zoals altijd zeer professioneel

Zie hierboven

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.