Controle en uitleg waren prima

En ook dat ik heerlijk in het Fries mijn verhaal kwijt kon. Ylva maakt een heel prettige eerste indruk.

Dik in orde

Vriendelijk , snel , vakkundig .

Ik ben goed geholpen.

In de eerste plaats werd mijn probleem niet opgelost maar later bleek dat de behandeling passend en goed was.

Geen wachttijd en grondige controle.

Prima, grondige controle van mijn gebit. Aandacht voor mijn vragen en voor evt. probleempjes van het gebit.

Fijn

Fijne ervaring rustig en goed behandeld

Mijntandarts komt uit Sneek en ondanks het feit,dat ik ,85, een wrak gebit heb probeert ze,dat ik

eindstreep haal!Nooit meer harde bolletjes eten.Aanstaande maandagsavonds ze zeker een nieuwe poging doen!Ikhoop,dat ze me gauw kan helpen,aan haar zal het zeker nietigen!

Snelle hulp

Heel goede hulp bij kritieke situaties (losse tand ) heel fijn geholpen

De mondhygiëniste; een fijne beleving!

Hoewel ook ik niet een fan ben om naar de tandarts of mondhygiëniste te gaan ben, vond ik mijn bezoek aan de mondhygiëniste erg vakkundig en persoonlijk. Met een schoon en glad gebit verliet ik de praktijk! (Behandelaar is hieronder niet aan te geven)

Kundige tandarts en mondhygiënist

Kundige tandarts en mondhygiënist En altijd mooi op tijd geholpen.

kennisgemaakt met de tandarts en zeer vriendelijk geholpen

Ik kan, gezien het de eerste maal was en ik alleen een controle heb gehad, nog niet goed een mening kunnen vormen.

Vakbekwaam en vriendelijk

Alle tijd en zorgvuldig

Vakwerk

Zie boven

Prima tandarts en leuk geholpen.

Ondanks dat mijn gemaakte afspraak niet was bekend, toch kon aansluiten voor behandeling. Prima zo!

Heel fijn

Een goede ervaring. Tijdens de behandeling wordt goed uitgelegd wat men gaat doen en waarom. Positief dus!

Ontvangst balie goed In de stoel bij G Wempe ook goed geholpen!

Vriendelijk en vakkundig

De tadarts legt alles duidelijk uit en is erg vriendelijk.

Bijzonder en Profesioneel

Bijzonder en Profesioneel

Goede indruk

Was de eerste keer. Alleen controle. Dus er valt niet veel over te zeggen.

Goede voorlichting, duidelijke uitleg en professioneel materiaal gebruikt.

Yolanda is een zeer adequate mondhygiëniste. Ik heb een veel betere ervaring met haar dan met de vorige.

Prima geholpen en geluisterd naar mijn wensen

Prima geholpen en goed advies gekregen.

Ondanks m’n ongemak duidelijke en rustige uitleg en uitvoering van de behandeling.

Prima en vakkundig

Prettig en vriendelijk

Perfect, en pijnloos!

Pijnlijke kies getrokken. Zeer prettige ontspannen sfeer en absoluut pijnloze behandeling, zelfs de de verdovingsprikken heb ik niet gevoeld, daar heb ik elders andere ervaringen mee gehad. Compliment! Cor v. C.

super

zeer prettig

Super goed

Vriendelijk

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.