afspraak is meestal afspraak anders word ik gebeld dat ik eerder mag kan ja zo hoort het volgens mij ook prima, alleen dat je de rekening niet gelijk kan betalen dat is een minpunt het ahdden zomaar vijf sterren kunnen zijn

Vriendelijk en uitstekende behandeling

Zie opmerking boven

Uitmuntend

Het euvel in mijn smuigel is elke keer weer goed verholpen en onderhoud is prima. Vriendelijke bejegening en zeer kundige behandelaar.

Prima behandeld en mooi op tijd

Het was voor jaren dat ik een andere tandarts had. Maar deze dame was fantastisch kort en krachtig. En ik heb weinig napijn. Dus top

Goed , vriendelijk, to the point

Enorm blij met eindresultaat

Gabriel is deskundig, klantgericht, vriendelijk, geduldig en geeft je vertrouwen dat alles goed komt. Het was een lange weg, maar ik ben ongelooflijk blij dat na het loskomen van het eerste implantaat, nu alles is goed gekomen. Ook assistentes en dames bij receptie zijn altijd vriendelijk. De praktijk zelf ziet er schoon en opgeruimd uit.

Prima, ik vond het fijn dat ik op de afgesproken tijd geholpen werd.

...en we waren snel klaar.

Goed behandeld.

Goede ervaring

Goede ervaring

Duidelijk en vriendelijk

Altijd rustig en goed geholpen.

Geen drempelvrees

Erg goed

Snel en professioneel en vriendelijk geholpen

Zoals altijd weer zeer tevreden

De afspraak begon op tijd en was zeer snel weer klaar. Alles naar volle tevredenheid

Prima tandarts

Zoals inmiddels gebruikelijk weer vakkundig en vriendelijk behandeld door Gabriel Wempe

Fijne tandarts

Blij met Gabriel als tandarts. Zeer kundig en duidelijke uitleg.

Dankbaar voor snelle hulp

We werden zeer snel geholpen door een mannelijke tandarts - we weten niet welke van de 2,- dat was prettig omdat we, in verband met chemokuur, geen ontstekingen konden hebben.

Duidelijk advies. Vriendelijke mensen

De tandarts die mij behandelde was kundig ,vriendelijk en de assistente ook ! Groet joke

Eerste keer dat ik bij jullie kom. Wel bij een tandarts die ik eerder had meegemaakt In Mantgum dat voldeed zo goed daarom heb ik mij over laten schrijven .

correcte behandeling

De dames van de receptie geven op een vraag een helder en op correcte wijze een antwoord. De tandarts is vriendelijk een voorkomend.

Snel aan de beurt en prima behandeling

Zeer goed geholpen door Mondhygiëniste Bianca.

Robbin levert fantastisch werk.

Ik heb 2 kronen gekregen en witte vullingen. Het is even 2 keer 3 kwartier zitten met mijn mond wijd, maar nu heb ik weer een prachtig gebit.

Betrokken

Hoewel ik altijd gespannen ben stelt de behandelaar je altijd op je gemak. Ze is kundig.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.