Correct , leuke mensen , prima tandarts

Alles op tijd en naar wens

Vriendelijk en goed begeleid

Zeer positief

Altijd vakkundig en accuraat.

Het is altijd plezierig om de tandzorg aan Kraan Tandtechniek toe te vertrouwen.

Relaxed.

Rustig binnen komst wachtruimte vriendelijke assistenten. Behandelaar adequaat duidelijk. Controle prima met goed advies.

Super fijn, professioneel, uitleg en begripvol

Ik was bij mevrouw Annie Hoekstra, mondhygiëniste. Die zie ik er niet bijstaan.

Ik ben altijd erg tevreden over mijn tandarts, kundig, aardig en rustig. Heel fijn

Tevreden

Vriendelijk en een luisterend oor , wel pijnlijk maar gelukkig met verdoving en ben altijd zeer tevreden als het weer klaar is.

heel goed

vriendelijk en zorgzaam

De rustige en vriendelijke maner van werken maken het minder spannend

Een wortelkanaalbehandeling vind ik erg spannend en heftig. De tandarts is hierin heel rustig en vertelt wat hij doet. Ook de assistente is vriendelijk en checkt af en toe hoe het met je gaat. Dat voelt prettig. Eventueel zou een gesprekje vooraf over de spanning kunnen helpen? Dat haalt de lading er wat af.

Uitstekend en zeer professioneel behandeld.

Professionele omgeving met uitstekende werknemers. Goed behandeld en ontvangen. Fijn om daar naar de tandarts te gaan.

Snelle en vriendelijke behandeling

Snelle en vriendelijke behandeling

Concreet, vriendelijk en to the point, met oog voor andere zaken.

De benadering in de praktijk is vriendelijk. Je wordt op je gemak gesteld. De wachttijden blijven binnen de perken en er is duidelijkheid over wat er moet gaan gebeuren. Voor nu en voor de toekomst. Jammer dat er geen combinatie van afspraken mogelijk is bij mij wanneer het gaat om controle en gebitsreiniging. Hierdoor moet ik tweemaal op verschikkende momenten naar de praktijk toe komen.

Snelle doortastende behandeling.

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkers en deskundige behandeling

Super!

Hele fijne behandeling. Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Professioneel

Prima tandarts

Rustige en ontspannen sfeer bij de de heer v/d Wal ,gaat ook respectvol met je gebit aan de gang, houden zo!

Plezierig en professioneel

Mijn bezoek was slechts een voorbereiding op een komende implantatie. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de behandeling en de te verwachte kosten. Heel prettig.

Vakkundig

Goede uitleg van de stand van zaken

beter dan verwacht

Al voor afgesproken tijd geholpen en pijnloos.... Erg vriendelijk en duidelijk

Prima.

Vriendelijk

Zeer prettige en vriendelijke behandeling.

henk en marrit zijn geweldig.

duidelijk en correct

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg en vlotte behandeling

Viermaandelijkse reiniging van het gebit aan te raden, minder tandsteen en geen klachten

was prima

En helemaal, omdat er dez keer niets was, alleen even schoonmaken.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.