Aardig en behulpzaam

Zeer fijn geholpen

Attent

Klantvriendelijk

Mijn ervaring met Indira is goed, ze is zorgvuldig en heeft kennis van zaken.

Vriendelijk, deskundig en pijnloos.

Ik ben van te voren en tijdens de behandeling goed geïnformeerd. Er werd ook regelmatig gevraagd of het goed met mij ging. De behandeling was pijnloos.

Volgens afspraak en planning

Ze proberen mij altijd zo vlug mogelijk te helpen

Robin ,mijn tandarts heeft altijdeen oplossing voor mijn problemen

Prima geholpen door vriendelijke mondhygiëniste,en balie personeel.

uitstekend behandeld.

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Behandeling pijnloos zonder complicaties

Erg persoonlijk en altijd word je op tijd geholpen

Al jaren patiënt bij dr. Kraan die altijd zeer correct is en je goed advies geeft

Kundig

Mijn eerste indruk is dat ze zeer kundig zijn. Alles wordt met je doorgenomen. Dit geeft je een goed gevoel.

Gewoon goed geholpen.

Ik kon snel langs komen bij de tandarts. Goed en vriendelijke mensen.

Ik kreeg tijd en eerlijk gesprek

Ik kreeg een slecht nieuws gesprek, maar daar werd alle tijd aan besteed en er werd goed uitgelegd en geen valse verwachtingen gewekt

Goede ontvangst en mooi op tijd volgens planning

Goed naar mijn opmerking geluisterd betreffende mijn klachten

vriendelijk

goede behandeling en persoonlijk contact

prettig

prettig

Vakkundige klantvriendelijkheid

Half jaarlijkse controle en gelijk klein gaatje meenemen; geen extra afspraak en zo klaar! Prettig contact in de stoel; een fijn deskundig team!

Vriendelijke en kundige tandarts

Goede behandeling gehad goede uitleg.

Kundig en vriendelijke tandartspraktijk

Wordt altijd vriendelijk en snel geholpen. Goede uitleg welke behandeling nodig is.

Weinig wachttijd

Weinig wachttijd vriendelijk personeel kundige tandarts

Een adequate beoordeling met een goed advies

Vriendelijk en bekwaam

Aandachtzaam

Werd fijn begroet en werd persoonlijk gewerkt, er werd gezegd wat er werd gedaan en was een fijne sfeer

uitstekende zorg

Prima kroon, rustige sfeer, duidelijke uitleg.

Goed bereikbaar, prima zorgvuldig behandeld. Als ik opnieuw een tandarts moet kiezen meld ik mij hier aan.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.