prima geholpen en geen wachttijd

zie vorige opmerking

Heel prettig geholpen door Indy Tadema

Heel prettig geholpen door Indy Tadema

Ontspannen

Was mijn eerste bezoek op deze locatie, Was fijn dat ik zo snel er kon komen, ook al was het eind van de dag, tandarts was rustig , geduldig

Ben heel erg tevreden met tandarts

Wordt altijd correct geholpen en mijn vragen altijd beantwoord.

Prettige ontvangst en goede behandeling.

Juiste aandacht en vraag naar eventuele klachten en vervolgens goede behandeling gebit.

Goed en bijna pijnloos

Ik zag er erg tegenop om naar de mondhygiëniste te gaan! Mijn ervaring eerder was erg gevoelig en pijnlijk! Maar het viel nu reuze mee!

Alles ging perfect

Was perfect,

Uitstekende en prettige tandarts.

Nette ontvangst. Schoon. Snel. Uitstekende en prettige tandarts.

Vriendelijke persoon, die vertrouwen uitstraalt

Het was mijn eerste kennismaking met tandarts Wempe. Ik was best nerveus, maar de heer Wempe gaf me vertrouwen met betrekking tot de komende behandeling ten aanzien van een implantaat.

Prima met aandacht en respect

Fijne menselijke tandarts met oog voor de “patiënt“

Een tandarts die je gerust stelt en heel menselijk is in de omgang. Geeft goede uitleg op mijn vragen. De controle werd zorgvuldig en pijnloos uitgevoerd. Jammer dat ik in de wachtkamer niet geïnformeerd werd over het feit dat ik later dan volgens de afspraak geholpen zou worden.

tevreden

voelde mij op mijn gemak

Prima ontvangst, volgens afgesproken tijd aan de beurt. Kleine reparatie werd direct gedaan. Duidelijke uitleg van de tandarts

Top geholpen

Goede uitleg en deskundig geholpen

Staan open voor een snelle behandeling

Prima geholpen

Na klachten kon ik snel terecht en ben prima en vooral rustig geholpen.

door vervanger geholpen.

Dhr Wempe heeft me verlost van een al eerder ontstoken kies. Was door omstandigheden mijnerzijds uitgesteld. In juni volgt andere kies.

Goed en kundig geholpen

Ik ben goed geholpen, o.a. implantaat zit weer vast. Ook kreeg ik goed advies betreffende een kroon, waarover ik nadenk.

Efficiënt en vriendelijk

Duidelijke afspraken

Prettig te woord gestaan, door al het personeel en een vriendelijke behandeling door de tandarts.

Persoonlijke en professionele praktijk

Altijd even vriendelijk, accuraat en efficient

Dik tevreden over tandarts en mondpreventie

Dik tevreden over tandarts en mondpreventie

Perfect geholpen, maar 10x 5 min. te lang.

Mijn gebit is prima schoongemaakt, maar had het gevoel dat de tijd gerekt werd. Een jaar geleden kon het in 7 x5 min., vorig najaar in 9x 5 min. en nu 10 x 5 min., terwijl het tarief per 5 min. duurder is geworden. Te duur voor een gebitsreiniging ieder half jaar! Mijn volgende afspraak, 22 november 11.00 uur, verwacht ik binnen een half uur geholpen te worden. Met vriendelijke groet, J. Eikenaar

Prima geholpen

Gebeld, meteen zelfde dag afspraak, verliep vlekkeloos

Gewoon goed

Goede leuke tandarts, niks op aan te merken

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.