Snel geholpen

Er werd goed geluisterd en ik werd goed behandeld

Vriendelijk, er wordt de tijd genomen voor vragen en om zaken uit te leggen.

goed verzorgd

Wendy heeft ons er super door heen gehaald vriendelijk rustig zorgzaam geholpen. Alleen de blauwe handschoentjes is meer voor arts daarom verdiend deze topper de mooie roze handschoentjes. komt een stuk rustiger over.. op naar de roze handschoentjes voor de vrouwen haha.

Goed en snel geholpen!

Zeer vriendelijke mondhygiëniste.

De behandeling bij de mondhygiëniste is vervelend; ik heb het gevoel dat mijn gebit eruit gebikt wordt. Maar haar zeer vriendelijke benadering maakt alles goed. De dames achter de balie hebben een stugge, onvriendelijke uitstraling.

Prima behandeling.

Helemaal prima

Goed geholpen. Alles goed uit gelegd

Gezellig

Hartelijk ontvangen en heel professioneel behandeld.

Vriendelijk, goede uitleg en geen wachttijd.

zeer positief

Vriendelijke ontvangst en een deskundig advies

Snel en goed geholpen

Zeer goede ervaring

Goede communicatie

Vriendelijk en vakkundig.

Zeer goed. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Goed, vriedelk en zakelijk

Prettige ervaring.

Vriendelijke personeel aan de balie. Ik ben door de tandarts goed geholpen. Mijn vaste tandarts had geen tijd om een gebroken kies te repareren, daarom ben ik bij de tandheelkundige praktijk Kraan terecht gekomen. Daar ben ik naar tevredenheid geholpen.

Nou ik mis de ouwe tandarts en dat meer mee leven

Mijn ervaring is dat meer mee leven met de persoon

Uitstekend.

Speciaal van IJsselmuiden hier naar toe. Dikke 10. Alles goed geregeld en denken mee.

Snel geholpen en gelijk van de pijn af

heerlijk

Zoals altijd keurig en netjes behandeld.

Altijd welkom

Kundig en vertrouwd

Bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste brengt altijd vervelende spanning met zich mee. Maar het vertrouwen is gewonnen, dus direct de volgende afspraak gemaakt ipv uitstellen of vergeten.

vakkundig, betrokken, persoonlijke aandacht, fijne sfeer.

Soms wat lange wachttijd, maar dat kan niet anders. De mondhygienisten en tandartsen bereiden de behandeling goed voor en kennen de voorgeschiedenis.

Een goede tandarts met oog voor de patient.

De tandarts nam er de tijd voor en legde de probleem gebieden goed uit en deed een voorstel. Een tweede visie in mijn geval was geen overbodige luxe denk ik. Ik ga het zien hoe dit verder uitpakt.

Plezierig

Hoewel het in de meeste gevalen niet plezierig is bij een tandarts heb ik mijn bezoek als plezierig ervaren. Zorgvuldige behandeling en duidelijke uitleg

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.