Snel en correct

Hele goede tandarts

Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts.

vriendelijk, vlotte afspraken afhandeling en goede communicatie met deskundige behandeling.

Ik ben blij dat ik sinds kort bij deze praktijk ben.

Netjes, geruststellend, aardig en kundig.

Vele andere (minder positieve) ervaringen gehad door de jaren heen bij andere tandheelkunde praktijken. Nu zijn we alweer een aantal jaren bij Kraan op de bredijk en ik hoop dat ze nog lang op deze wijze hun werk mogen doen. Zeer positief!!

Prettig, zorgvuldig en deskundig

De sfeer in de spreekkamer was ontspannen. Er werd regelmatig gevraagd hoe het met mij ging en wat er ging gebeuren. De tandarts kwam rustig en vaardig over.

Toppers!

Altijd vriendelijk! Ze nemen de tijd voor je en ook professioneel

Snel en duidelijk

Eerste keer en kwam voor een intake gesprek en werd snel geholpen met een duidelijke uitleg van de stappen die volgen

Het bezoek aan de praktijk op de Bredyk was deze keer alleen een controle die met een paar minuten klaar was. Ik werd op tijd opgehaald, alleen moest ik toen zeker nog een minuut of 4 op Gabriël wachten. Voor mijn gevoel langer gewacht, dan de uiteindelijke controle

Heel prettig en tevreden

Robbin is echt een hele goeie tandarts. Hij is rustig en neemt de tijd voor je. Voor ons nooit weer anders. Heel deskundig en zorgvuldig .

in 1 woord zelfs, toppers

meedenkend, luisterend, en nog veel meer.

Prima geholpen

Zoals altijd prima. Vriendelijk

prima en correct

vakbekwaam en precies

Goede tandarts, maar wel hoge kosten

Ik ben goed geholpen door de betreffende tandarts. Rustig, uitleggend en professioneel. De kosten daartegen zijn vrij hoog, maar snap het ook dat alles wel betaald moet worden, ook het ondersteunend personeel.

Vriendelijk en kundig en vlot geholpen

Na een (zon)dag van pijn en een dikke wang maandagochtend mijn eigen tandarts in Lemmer gebeld. Deze bleek net een vrije dag te hebben. Dus voor spoedgevallen werden patiënten doorgestuurd naar vestiging Sneek. Gelukkig kon ik daar voor 11.00 terecht en was de praktijk niet moeilijk te vinden. Vriendelijk opgevangen door de 2 baliemedewerkster en na ca. een kwartier werd ik gezien door de tandarts, een vriendelijke jongeman. Deze zag na een foto en mijn verhaal over de al diverse malen gerestaureerde kies al snel dat deze kies verloren was en we besloten om hem te trekken. Na toediening van de verdoving weer zo'n 20 min. in de wachtkamer gezeten, vervolgens kundig en snel geholpen. Nu 2 dagen later nog wel beroerd ervan hoewel ik het ergste al heb gehad is mijn idee. Kan ook o.a. een bijwerking zijn van de antibiotica. Het hoort er helaas bij. En komt vast goed.

Vertrouwd

Capabel, geen onzekerheid

Gewoon goed!

Goed geholpen.

Sta snel buiten en de rest moet later

Mijn afspraak was al verplaatst en ik sta zo weer buiten. Moet voor 1 vulling en tandsteen verwijderen weer terug komen.

Prima ervaring.

Bij het schoonmaken van mijn tanden gaf ik aan dat het de vorige keer gedaabn door een mondhygiëniste, erg pijnlijk was. De tandarts deed het schoonmaken nu zelf omdat er weinig tandsteen is en ik heb er (bijna) niets van gevoeld. Chapeau!

goede organisatie

Plezierige contacten en duidelijke uitleg. Wel lange wachttijd tot de afspraakdatum.

Adequaat

Duidelijke instructie en zorg op maat

Prima behandeling

Snelle en goede behandeling en vriendelijke arts.

Mondhygiëniste

Goede uitleg, vrolijk mens en nadien heerlijk schoon en blinkend gevoel en uitstraling!

Heel goed

Goede begeleiding, vakkundige tandarts, aardig en rustig. Assistentes waren ook goed.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.