Zeer tevreden, luisterend oor en ze gaf antwoord op al mijn vragen en nog een lieve meid ook

Professioneel en zeer correcte

Geen

Wij waren voor de eerste keer bij deze tandarts, aardige man en hij was vriendelijk voor de kinderen. Ik twijfel nog over of hij alles goed heeft bekeken, ook bij mijn mijzelf. En voordat ik kon beslissen of de kinderen een fluor behandeling zouden moeten krijgen zat het er al op terwijl ik dit liever niet heb zeker niet zonder vraag. Verder een prima behandeling en gesprek met deze tandarts!

Ik ben geweldig geholpen

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen

Door ziekte van de prefentieass. kwam de afspraak te vervallen. Tandarts Najim stelde voor het aanwezige tandsteen te verwijderen. Omdat hij hier wel de tijd voor had. Werd door mij gewaardeerd

Heel netjes en snel

Heel netjes en snel

keurig geholpen

Ik kon vlot een afspraak maken en werd keurig geholpen. De tandarts was zeer communicatief en bleek zich ook te hebben ingelezen. Fotootje gemaakt, het was al weer 4 jaar geleden. Allles was netjes. En nou ben ik de naam kwijt van de buitengewoon sympathieke tandarts die me geholpen heeft.

Vriendelijk

Gastvrije ontvangst.

Welkom,gerustellend,respect

Rustgevend door dat ik gespannen was is de naam van de oudere man mij ontgaan

Heel positief

Vriendelijk deskundig betrouwbaar

Plezierig consult en kennismaking met Gabriel Wempe. Duidelijke terugkoppeling van de bevindingen

Prima tandartsenpraktijk

enige minpuntje is dat het altijd uit loopt en je later aan de beurt bent.

Wordt duidelijk gemeld wat er gaat gebeuren

Weinig vertrouwen in deze praktijk

Ik ben nieuw in deze praktijk en werd voor de eerste keer geholpen door een jonge tandarts. Hij zei dat ik een gaatje had. Ik vroeg of ik de volgende keer weer ben hem zou komen, hij zei in principe wel. Ik had dit ook gevraagd voor het inschrijven, of je in deze praktijk dezelfde tandarts hield, ze zeiden van wel. Mijn volgende afspraak, om het gaat te vullen, kon niet doorgaan omdat de tandarts er niet meer was. Vervolgens kon ik een maand later pas terecht. Deze tandarts was erg ruig en onvriendelijk en vertelde me dat ik helemaal geen gaatje had. In plaats daarvan dan maar mijn gebit gereinigd (ipv bij mondhygiënist). Vreemde gang van zaken en heb nu zeer weinig vertrouwen meer in deze praktijk. Wel complimenten voor de assistente, zij stelde me op mijn gemak en was erg vriendelijk.

Gewoon goed

Gewoon goede ervaring met vriendelijk personeel.

Goed behandeld, duidelijke uitleg

Zie boven

Prima geholpen

Ik ben hier deskundig en vriendelijk geholpen

Naar wens geholpen

Afgebroken tandarts binnen 3 dagen vakkundig gerepareerd

Ontspannen

Vriendelijk

Goede uitleg

Vriendelijk en kundig

Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd mij verteld wat er aan de hand was en dat het gecompliceerd was. Helaas is de wortelkanaalbehandeling niet helemaal gelukt maar dat behoorde tot de mogelijkheden.

Goed geholpen.

Werd gebeld omdat de afspraak een paar weken eerder kon. Vond ik fijn. De behandeling verliep prima en er was ruimte voor vragen.

Het was prima.

De eerste indruk had beter gekund, ik werd opgehaald door een tandarts die bezig was met zijn mobiele telefoon. Eenmaal aangekomen in de kamer werd er even gauw in m’n mond gekeken, een paar foto’s en dat was het. Het verzoek om terug te komen voor een gebitsreiniging en het herstellen van een vulling. Misschien ben ik verwend met mijn vorige tandarts en praktijk maar die deden dit soort werk, in ieder geval altijd de reiniging, tijdens het zelfde consult van de controle, tenzij het complexer werk was. Wegens verhuizing nu veranderd, maar dit viel me toch wel tegen. Nu moet ik nog 2x terug komen. Door de inrichting van de kamertjes, waar je overal achterlangs naar andere kamertjes kan lopen als personeel. De geluiden van de andere kamertjes en het snelle werk, het gevoel gekregen een nummertje te zijn. Er is verder vriendelijk personeel en je wordt hartelijk ontvangen door de dames aan de balie.

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.