Altijd perfect geholpen.

Zoals altijd uitstekend

Altijd prettig behandeld, uitstekend!

Zeer professioneel, behulpzaam en klantvriendelijk

Zie hiervoor.

Professionele hulp en begeleiding.

Goed geholpen en goede info over nazorg. Bedankt.

Prima, maar wel pijnlijk

heel positief

Niet lang wachten, vriendelijk personbeel

Goede ervaring, prettig geholpen.

Zie bovenstaande.

Onpersoonlijk

M’n was zeer snel in handelen, waardoor ik mij niet op mijn gemak voelde. Er was duidelijk een generatiekloof aanwezig.

Zeer vakkundig , viendelijk en snel in geval van nood

Eninige tijd geleden nieuwe voortand geplaatst op inplantaat, perfecte match met andere voortanden. Afgelopen week gebeld voor een afgebroken kies, kon meteen de volgende dag al terecht en perfect verholpen.

A

A

goede en professionele zorg

goede en professionele zorg Zat lekker relaxed in de stoel

betrouwbare prettige praktijk

Een fijne praktijk, nooit lang wachten en prettige medewerkers

Zeer positief

Prettig en goed

deskundig en klantvriendelijk geholpen

een attente tandarts / implantoloog, fijn dat hij bij elke stap binnen de operatie aangeeft wat hij gaat doen en vraagt hoe het gaat tijdens de operatie

Kort en krachtig

Afspraak (geen spoed) zoals afgesproken naar voren geplaatst bij uitval. Dat is heel fijn.

Men luistert naar mij als persoon/cliënt.

Zie bovenstaande reactie

Goed en betrokken behandeld.

Het voelt vertrouwd. Zeer goede aandacht voor persoonlijke omstandigheden.

Prima mond hygiëniste!

Prettig

Doorverwezen naar Kraan voor implantaten. Tandarts Wempe, vriendelijk, to the point, daadkrachtig, en vakkundig. Zeker aan te bevelen!

Super goed!

Ik ben onlangs geholpen door tandarts Maxime. Erg goede ervaring en behandeling ging super! Lieve assistente ook. Goed team samen.

Zeer deskundig en perfectionistisch!

Heel erg professioneel en vriendelijk vanaf advies tot en met uitvoering en nazorg.

Professionele mond hygiëniste

Ervaren en kundige aanpak!

Professioneel, efficiënt en toch ook persoonlijke aandacht!

Modern.

Een zeer vriendelijke en professionele praktijk waar ik mij, ondanks mijn angst, op mijn gemak voeld

kwam naar de praktijk met veel pijn en eerlijk gezegd ook met veel spanning. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen en serieus genomen. De tandarts werkte rustig, legde uit wat er ging gebeuren en hield rekening met mijn angst tijdens de behandeling. De behandeling verliep zorgvuldig en veel beter dan ik vooraf had verwacht. Ondanks dat het om een moeilijke situatie ging, voelde ik mij in goede handen. Ook de assistente was vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg dankbaar voor de professionele zorg, het geduld en de begripvolle benadering. Daarom kan ik deze praktijk van harte aanbevelen.

Fijne praktijk en behandelaar

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.