Laden reviews...
764 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven aan dat het personeel deskundig is en dat de uitleg duidelijk is. Patiënten ervaren rust en vriendelijke service in de praktijk. Over het geheel wordt de zorg als betrouwbaar en laagdrempelig gezien.
Je werd vriendelijk verwelkomd, en niet haastig maar ze bleven klantvriendelijk en laten je voelen en ook zien dat ze daar weten waar ze mee bezig zijn dus dan hoef je ook helemaal geen zorgen van te maken
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Nieuwe tandarts is prima, soms wat moeilijk verstaanbaar. Verder prima
anoniem
Mis henk en Robin. Nu jonge tandarts die meer op zijn beeldscherm zit te kijken naar de rontgen, die vorig jaar zijn gemaakt, en haakje in je mond roert dan daadwerkelijk aandacht heeft voor gebit. Dan maar wat foto s maken..doen we toch wat. Zijn tenslotte al jaar oud. Reis een uur heen en terug speciaal voor henk of Robin. Nu weet ik het even niet
anoniem
Nieuwe tandarts setting moet altijd even wennen. Dina deed het het goed en rustig.
Vlotte deskundige behandeling
anoniem
De tandarts had humor, en die kom je jammer genoeg niet vaak tegen, en de behandeling was prima
anoniem
Ondanks mijn angst voor het trekken en plaatsen van de implantaten, is het mij meegevallen gelukkig!
anoniem
Ik heb weinig last gehad Van een kies trekken Is verlopen zoals beschreven
Fijn team
anoniem
Misschien iets te zacht behandeld
Zie hierboven
Snel en goed geholpen
anoniem
Mijn probleem kon snel opgelost wordende
anoniem
Werd vlot geholpen, dus geen lange wachttijd en er werd geïnformeerd of er nog problemen/ vragen waren voordat de behandeling startte. Verder kundig en goed geholpen
Deskundig en aardig
20 July 2026
anoniem
Vriendelijke en zorgzame behandeling. Goede begeleiding en uitleg.
20 July 2026
Uitstekend.
Alweer meer dan 45 minuten moeten wachten voordat aan de beurt was
anoniem
2x per jaar een investering in jezelf.
anoniem
Een luisterend oor, relaxt. Duidelijk advies.
anoniem
Vriendelijke mensen. Prettig contact. Hrel deskundig.
anoniem
Vriendelijk, deskundig en duidelijk advies.
anoniem
Ik ben prima geholpen door Annie.
anoniem
Diagnose waar ik (78 jaar)om vroeg ivm zeurende pijnklachten kies , werd niet gesteld door tandarts *** op de bredijk. Om 11.40 uur ( afspraak)vroeg Ik haar waar mijn tandarts was gebleven? Er volgde staande een gesprek in de behandelkamer. Conclusie. Ik ben beter af bij mijn eigen tandarts. Maar waar is hij ? Niet meer op de bredijk vernam ik. En werkt hij nog wel? Tandarts *** kon mij niet wijzer maken helaas en liet me gewoon weggaan ! Slecht. O jee wat nu? Daar stond ik in grote vertwijfeling midden in de wachtkamer. Wat een rare situatie. Heel ongemakkelijk. Dan maar naar de Willemstraat. Hopen dat ze mij daar verder kunnen helpen. Lunchtijd tot 13.30 uur wachten dus. Tandarts *** bleek met vakantie te zijn. Of ik wel naar Bolsward wilde bij “de witte heren”? De volgende dag ? Ik woon in jorwert. Zelf maar even een afspraak maken . Zo gezegd zo gedaan. Gegevens en röntgen foto’s werden vanuit willemstraat netjes opgestuurd naar Bolsward. Goed geregeld en snel. Dankbaar!!En ik kreeg te horen dat ik nu op de willemstraat sneek sta ingeschreven bij tandarts ***. Volgende morgen om 9.00 uur in Bolsward kon ik gelukkig een diagnose krijgen waar ik om vroeg. Rontgen foto gemaakt ter bevestiging . Op zuid Afrikaanse wijze behandeld door tandarts ***. Heel prettig grappig en goed. Blijft nog steeds de vraag: krijg ik mijn eigen tandarts,waarover ik zeer tevreden ben na uitgebreide renovatie van mijn gebit( wie kent mijn gebit beter dan hij)nog wel te zien voor behandeling of zal ik maar een andere tandarts gaan zoeken? Mevrouw Willemijn Bakker-van Rossum
anoniem
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast!
Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken.
Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.
Bredyk 6
8601 ZD Sneek
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.