Prima goed.

Vriendelijke en goed geholpen.

Maxime was mijn nieuwe tandarts! Heel aardig en lief ( das belangrijk voor mij) maar ook kundig in haar vak!

Prima geholpen

Aardige tandarts. De vervanging van Robbin. Maxime? Wordt dit nu mijn vaste arts?

Professioneel, kundig, duidelijke uitleg gevend en sympathiek

Een nieuwe jonge tandarts, die uitermate prettig overkomt en de tijd neemt om de voorgestelde behandeling uit te leggen. Het was een aangename verrassing om te zien hoe omgegaan werd met mijn vader die aan dementie lijdt, ook een compliment voor de assistente.

Ik ben zeer tevreden

Zeer vriendelijk persoon, en zeer bekwaam

Onrustig

Mijn ervaring met de mondhygiëniste, ik geloof Claudia?, was prima maar het lijkt een komen en gaan van personeel. Ik weet niet of het te maken heeft met het vertrek van Henk Kraan, maar het is niet meer de stabiele praktijk die ik gewend was. Ik hoop dat dat weer gaat ontstaan. Wens jullie succes daarmee

Heel goed

Vakkundige, vriendelijke behandeling

Teleurstellend

Elke keer een andere behandelaar, na 2 maal bezoek over de pocket, alleen een smeersel, laatste controle niets over vermeld, wel een vulling verwijderd, maar niet opnieuw gevuld vanwege zoals ze zeiden vanwege tijdgebrek, volgende dag teruggekomen , want de binnenkant was al beschadigd! Elk jaar schoonmaak! Vorige week, halfjaarlijkse controle geen gaatjes, maar dringend advies voor pocket behandeling, die er al twee jaar zat, maar kennelijk geen probleem was, weliswaar bij weer een nieuwe behandelaar!

Fijne tandarts

Eindelijk een tandarts die luisterd en tijd voor je heeft

Vriendelijk en kennis.

Zie boven

Prima behandeld bij tandarts en preventie assistente

Gelijk aan bovenstaande

Kundig en vriendelijk

Prima organisatie van deze praktijk, kundige en vriendelijke mondhygiëiste die goed luistert naar de client.

Het was prima

Goed geholpen en prima advies

zie onder

Jammer dat er geen tijd was voor pijn behandeling. werd door verwezen naar een tandarts in een andere plaats. Moest een dag wachten om bij mijn eigen tandarts te komen. Dit wel gedaan, ondanks de pijn. Daarna prima geholpen! ik ben begonnen bij tandarts Jepma, door Kraan overgenomen. ben al 50 jaar patient.

Vlot en duidelijk geholpen

Had iets om te beoordelen. Werd gauw gerustgesteld en geholpen. Nam de tijd voor me.

Fijne mondhygiëniste

Het gebit op een plezierige manier en vakkundig gereinigd

-----

Goed en vakkundig gey

Zoals altijd prima

Slechts kleine vertraging. Zowel mondhygieniste en tandarts vriendelijk en professioneel. Niet rrg omnaar tandarts te gaan.

tevreden

juiste behandeling en mijn vragen worden serieus behandeld

Alle tijd aan je besteden. Rustig kalm en beheerst. Het op je gemak stellen. Goede uitleg

Ben jarenlang niet bij de tandarts gweest ivm erg slechte ervaringen Mijn vriendin komt al jaren bij jullie in de praktijk, zij heeft mij destijds geadviseerd om ook als klant bij jullie praktijk aan te sluiten Het bevalt mij prima

adequaat en deskundig

Prima zo, snek geholpen en goed gecommuniceerd

uitstekend

uitstekend

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.