Prettige tandarts en assistent

Gaatje vullen, advies om wel te verdoven, goede uitleg tijdens behandeling zodat je weet voor je aan toe bent. Vriendelijk.

adequaat

Deskundig en adequaat. Goed communicerend

Ben ivm het uitlopen van een afspraak voor mij bij de tandarts geholpen door een tandarts tot volle tevredenheid en door wie ik graag in het vervolg behandeld willen worden.

Veel geld voor weinig

Laatste afspraak nog amper 10 minuten in de stoel gezeten, en dan meteen 78euro in rekening brengen. Mondhygiëniste zit een wachttijd van minimaal 7maanden op (Welke tandarts weet ik niet meer zeker)

Een vlotte en accurate behandeling

Een snelle en doelgerichte behandeling zonder poespas en met veel kundigheid

Heel goed

prettig geholpen met een duidelijke uitleg.

Relaxte en zeer kundige behandeling

De behandelingen die ik moest ondergaan waren beide pijnloos, zelfs het inbrengen van de verdoving was pijnloos. Er heerst een relaxte sfeer tijdens de behandelingen en de behandelingen werden zeer vakkundig uitgevoerd. Na de behandelingen heb ik geen pijn en andere toestanden gehad.

Vriendelijk vakkundig

Goede tandarts fijn personeel

We werden goed geholpen, zoals altijd en ik kon zelfs ter plekke mijn half jaarlijkse controle krijgen, zonder afspraak. Gabriel is een hele fijne tandarts.

Duidelijk, snel en vriendelijk

Ongelofelijk hoe er direct geschakeld kan worden. Stukje vulling mist, meteen repareren, controle uitgevoerd en binnen een kwartier weer buiten. Grandioos

Fijne tandarts die rekening houdt met je angst.

Prima geholpen, aardige mensen

Alles was goed

Rustig

professioneel

Voor het eerst naar de Bredyk, Goed geïnformeerd, erg vriendelijk en de tijd nemen voor de client.

Kan er weer een half jaar tegen na de controle.

Tandarts neemt de tijd om even bij te praten. Mijn ziekte en behandeling heeft ook invloed op mijn gebit. Goed advies gekregen met betrekking tot de tandpasta. Gebit grondig gecontroleerd. Het enige minpuntje; ik moet naar de mondhygiënist en dat kan pas in mei 2026. Dat duurt wel heel erg lang.

Allemaal zeer klantvriendelijk

klantgerichte hulp

Ontzettend goed geholpen, kan echt niet beter; simpelweg perfect.

Ontzettend goed geholpen, kon echt niet beter!

Vulling uitgevallen

Super snel en goed geholpen

Kundig en prettig.

Er wordt geluisterd en ik krijg een kundig advies.

adequaat en deskundig

Ik had een urgente behoefte qua behandeling. Dit werd door de telefoniste -in nauw overleg met de heer Wempe- adequaat opgepakt. De afspraak kon zeer vlot worden ingepast. Dat heb ik als zéér dienstverlenend ervaren. De behandeling verliep goed en werd door mij als zeer zorgvuldig en deskundig ervaren.

Plezierig, snel masr accuraat. Heel jammer dat mw visser veryrekt

Prima tandarts en uiterst simpathiek!

Robin is een prima tandarts en daarenboven samen met zijn assistentes geduldig en uiterst sympathiek!

Bredyk 6

8601 ZD Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Bredyk

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.