Lang wachten op een afspraak.

Mijn bezoek aan de kliniek is prima verlopen. Alleen het maken van een afspraak heeft letterlijk een half jaar in beslag genomen door afzeggingen van de tandarts. Personeelstekort is blijkbaar een groot probleem.

Vriendelijk en accuraat

Voor mijn halfjaarlijkse controle ben ik bij de kliniek geweest. Vriendelijk personeel, op tijd geholpen en goed advies gekregen.

correct geholpen

vriendelijke tandarts en assistente

Het was een goede vakkundige behandeling

Er werden 2 oude vullingen vervangen, ik kan slecht door men neus ademen en daar werd goed rekening mee gehouden.

prettig en welkom

ik weet waar ik aan toe ben en de uitleg wat er gaande is of gaat gebeuren wordt tijd voor gemaakt. Bejegening is zeer fijn.

Ik voel me goed bij de tandarts.

Mij wordt duidelijk gezegd wat men gaat doen en dat is erg rust gevend. Men is altijd vriendelijk!

Altijd in overleg

Fijne tandarts.

Snel en accuraat geholpen bij spoedgeval

Goed geholpen,

Altijd goed

Prettig geholpen

Fijn geholpen

Ontspannend

Door goede communicatie geen spanning voor behandeling. Goede uitleg over wat gebeuren gaat. Betrekt bij behandeling.

Nu wel alles 'normaal' verlopen.

De vorige keer heb ik bij de beoordeling goed aangegeven. Maar nadien ben ik zeer onaardig via de telefoon te woord gestaan door iemand van de balie. Vandaar nog deze reactie. Helaas vergeet je dat niet ... Nu is wel alles normaal verlopen. Alleen in mijn geval vind ik het wel heel verschillend hoe het tandsteen verwijderd wordt. De een maakt er veel meer werk van als de ander. Misschien zie je hierin ook personeelstekort en personeelsverloop.

Iedereen is erg vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen kundig.

...

Zeer snel, prettig en zeer vakkundige behandeling .

Super fijne, nette en vakkundige behandeling

Geweldig!6

goede tandartsen

goede ervaringen met deze tandartsenpraktijk

De overgang van Peter. Vos naar Lotte, is niet verkeerd!!!!!!!

Na meer dan 40 jaar bij Peter. Vos geweest te zijn, vond ik het wel moeilijk om na zo veel jaar, een nieuwe tandarts te krijgen. Peter had mij beloofd, dat hij er voor zou zorgen, dat er een goede vervanger(ster) voor mij gezocht zou worden en de keus naar Lotte was helemaal prima. Gezien mijn leeftijd zal ik bij haar geen 40 jaar blijven, maar kijk ik wel met plezier naar het volgende half jaar uit. Welkom bij de praktijk Lotte en veel succes.

Fantastisch geholpen

Goed geholpen

Kundige mondhygenist

Vertelt rustig over risico's van plaque. Professioneel.

Fijne benadering

Ik kom al jaren bij deze kliniek en heb het ook zien groeien. Ondanks de groei blijft het zeer persoonlijk. Wil echt niet overstappen naar een andere praktijk. Voel mij hier op mijn gemak.

Positief, met lange wachttijden!

Ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden over deze tandkliniek kijkend naar de behandeld tandarts en assistent. Wat ik wel als kritisch punt wil benoemen is dat als je te laat komt je afspraak vervalt en je moet betalen. Ik snap dat iedereen zijn aandacht wil en mag verwachten, maar al die keren dat ik geweest ben, ben ik nog nooit op de afgesproken tijd behandeld. Gemiddeld moet je toch 10 á 20 min. wachten. Nu was het zelfs dat de tandarts voor zichzelf tussendoor naar de huisarts was en daar ook weer wachttijd had.

Kaaij 14

4691 EE Tholen

Over Kliniek voor Tandheelkunde Tholen

Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.